Champions League: Sikker KIF-sejr i Tyrkiet

Søndag eftermiddag skulle KIF Kolding København forsøge at følge op på sidste weekends storsejr over Flensburg-Handewitt i Champions League, da det danske mesterhold på udebane mødte tyrkiske Besiktas.

Den mission lykkedes med bravur, og KIF kunne rejse hjem med en 33-24-sejr i bagagen.

Det danske tophold lagde fra kampens start ud med at styre spillet, og takket være flere redninger fra målvogter Kasper Hvidt opbyggede KIF en lille føring.

Et offensivt og aggressivt dansk forsvar var med til at stresse tyrkernes angrebsspil halvlegen igennem, og det genererede en del kontrascoringer. Det var en af grundene til, at resultatet ved pause lød på 16-11.

Det virkede ikke til, at tyrkerne havde fået det nødvendige energiboost i pausen. Der skulle nemlig gå næsten seks minutter, før tyrkerne kom på måltavlen.

Danskerne udbyggede dermed føringen til syv mål. Den danske kontramaskine med Torsten Laen i spidsen var en af grundene til, at føringen midt i halvlegen var på 24-17.

KIF Kolding København satte herefter autopiloten på, og med simple midler kørte danskerne en sikker sejr i hus i en ellers flot tyrkisk kulisse.

De danske mestre indtager med sejren fortsat førstepladsen i gruppe B sammen med FC Barcelona. Spanierne sejrede tidligere søndag med 30-25 over polske Wisla Plock.

/ritzau/

 

Dagens Gossip