Chris Anker: Vores fremstød kom for tidligt

Danskerholdet Tinkoff-Saxo var meget synlig i afslutningen af søndagens Amstel Gold Race, men på resultatlisten er der ikke meget at komme efter.

Roman Kreuziger blev bedste mand som nummer 14, mens den anden kaptajn, Michael Valgren, endte på 22.-pladsen i den tætte afslutning.

- Vi prøvede, hvad vi kunne, konstaterer Chris Anker Sørensen, der selv var aktiv på de afsluttende kilometer.

- Vi forsøgte at gå frem for at lukke hullerne og holde Roman Kreuziger og Michael Valgren med fremme. Det var måske lige tidligt nok, men vi tog trods alt initiativ, og det var positivt, at vi sad fem mand fremme i finalen, lyder det fra den erfarne dansker.

Selv endte han som nummer 45 mindre end et minut efter verdensmester Michal Kwiatkowski (Etixx-Quickstep), der kørte først over stregen.

- Jeg sad med indtil sidste stigning, men der havde jeg lige brugt lidt krudt, så jeg blev nødt til at køre kontrolleret op over, forklarer han.

- Løbet udviklede sig helt som forventet. Dette løb er altid en stor venteleg, hvor man venter 255 kilometer på de sidste tre. Men vi viste at benene var der, og vi kan vel være nogenlunde tilfredse, konkluderer Chris Anker Sørensen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip