Claus Elming i modvind: Twitter-opslag er en provokation

Han har fredag skrevet et opslag på sin Twitter-profil, som har medført, at han bliver bombarderet med notifikationer.

Det er nemlig Claus Elmings valg af ord, som ikke falder godt i en tid, der er præget af kærnkelser, sexchikane og overgreb i diverse danske brancher.

Han har samtidig lagt opslaget op få timer efter, at Morten Østergaard indrømmede, at han har krænket yderligere tre kvinder.

Læs også

Indleder undersøgelse af Morten Østergaard

"En mand har lagt an på tre damer. Er blevet afvist. Det sker. Og skal blive ved med at ske. Det er en del af attraktionen mellem mænd og kvinder," skriver Claus på Twitter.

Ifølge hovedpersonen selv, så er det dog ikke et tweet, der er rettet mod Morten Østergaard

Det skriver B.T.

Ikke en opfordring til sexchikane

Claus Elming siger derimod, at hans opslag handler om, at man kan være bange for, at flirten vil gå tabt i den her proces, hvor flere og flere føler sig forulempet.

”I den her tid, vi befinder os i, er det vigtigt at sige til alle, at vi ikke skal glemme, at der er et spil mellem mænd og kvinder, der bliver tabt i den her proces.  Vi skal ikke blive bange for at lægge an på hinanden, og der nyttet det ikke noget, at vi ikke fortsætter med at sige, at man gerne må forsøge igen på en ny kvinde eller endda på den samme kvinde, hvis man føler, at der alligevel at lidt flirt,” siger Claus Elming til B.T.

Han siger yderligere, at det er vigtigt at notere, at han ikke opfordrer til noget, der minder om chikane eller sexchikane, men derimod det flirteri, der findes i spillet mellem mand og kvinde.

Læs også

Efterlysning: Har du købt Lotto her?

 

Dagens Gossip