Daniel Jensen overvejer at blive træner

Daniel Jensen savner stabilitet i karrieren, og den i øjeblikket klubløse midtbanespiller kunne godt tænke sig at blive træner på et fodboldhold på et tidspunkt.

Det kunne være et godt lokkemiddel fra en eventuel interesseret klub, hvis Daniel Jensen fik tilbuddet. Lige nu aner den tidligere landsholdsspiller ikke, hvad fremtiden bringer, men han krydser fingre.

- Jeg må vente og se og håbe på det bedste. Jeg håber, at fremtiden bringer noget stabilitet for mig og familien. Måske også med en udsigt til noget efter fodbolden.

- Om det så er en trænerkarriere eller hvad det kunne være, så spiller det mere ind end bare at komme ud og spille fodbold, siger Daniel Jensen.

Lige nu træner han med hos FCK, og han håber på at skifte til en klub, hvor han kan få fast spilletid igen efter bruddet med den italienske Serie B-klub Novara tidligere på efteråret.

I begyndelsen af sin karriere spillede Daniel Jensen i B93, som nu er rykket ned i Danmarksserien, men ambitionerne er stadigvæk noget højere end at tørne ud i Danmarksserien.

- I de sidste otte måneder har jeg ikke haft nogle skader, og det går rigtigt godt. Så jeg har mod på mere, og jeg har en sportslig målsætning, der er højere end Danmarksserien. Så det stiler jeg ikke lige efter, afviser han.

Daniel Jensen har fået flere tilbud om at skifte til bulgarsk fodbold, men det var heller ikke lige drømmeløsningen.

- Jeg har en familie og tre børn, så jeg følte ikke lige, at det var eventyret værd at tage til Bulgarien.

- Jeg er ikke afvisende over for noget. Men jeg er jo københavner, og hvis jeg skulle hjem, så ville det nok også være her i København, fastslår Daniel Jensen.

 

 

Dagens Gossip