Tyngdedyner – det nye effektive middel mod søvnbesvær

Mikkel

55 uger siden

|

27/05/2023
Sponseret indhold
Foto Pexels
Foto Pexels
Sover du dårligt om natten? Så er du blot en ud af mange – undersøgelser har nemlig dokumenteret, at op mod halvdelen af alle danskere har haft søvnproblemer i enten mild eller svær grad.

Dagens topnyheder

Samtidig har eksperter også dokumenteret, hvor vigtigt søvn er for dit helbred. Under søvn iværksætter kroppen en række vigtige processer såsom udskillelse af affaldsstoffer. Sover du ikke igennem over en længere periode, kan der ophobe sig affaldsstoffer, hvilket kan resultere i alvorlige sygdomme såsom demens. En dårlig søvnkvalitet kan imidlertid også have en lang række andre helbredskonsekvenser, herunder dårligt humør, vægtøgning, diabetes og en større risiko for infektioner.

Der er mange gode råd til, hvordan du opnår en bedre søvnkvalitet. Et af de bedste råd er, at man skal investere i en tyngdedyne.

Hvorfor får tyngdedyner dig til at sove bedre?

En tyngdedyne er tungere end en almindelig dyne – fyldet består typisk af glasperler syet ind i de forskellige paneler. Det tungere tryk mod kroppen udløser flere gavnlige effekter – dels føler du, at dynen nærmest giver dig et dejligt langt kram, samtidig med at kroppen både får stimuleret produktionen af søvnhormonet melatonin og lykkehormonet serotonin. Det er med til at opgradere din søvnkvalitet og kan også have en positiv effektiv mod stress og angst.

Det lyder simpelt, men virker fremragende i praksis.

Tyngdedyner kan fås i forskellige vægtklasser, og de kan anvendes af både børn og voksne. Med børn er det særligt vigtigt ikke at vælge en alt for tung dyne, da de selv skal kunne fjerne den.

Følg altid producentens specifikke anvisninger for valget af vægtklasser – for voksne bliver der typisk taget udgangspunkt i brugerens vægt.

Tyngdedyner i økologisk bomuld fra TheNap

Danske TheNap står bag flere egenudviklede tyngdedyner – deres tyngdedyne med kølende egenskaber udmærker sig i forhold til konkurrerende produkter ved at være fremstillet af økologisk bomuld, der er OEKO-TEX 100-certificeret. Det er også efter sigende den blødeste bomuld på markedet, ligesom det er et både miljøvenligt og holdbart materiale.

Samtidig tilbyder TheNap 30 nætters søvngaranti, så du kan afprøve både vægten og virkningen i eget hjem.

Så måske er det på høje at give tyngdedyner en chance?