Dansk kendis afslører: Fyret fra Mads & Monopolet

Her ses Mads Christensen sammen med Stephanie Surrugue, Jacob Riising, Pernille Rosenkrantz-Theil og Mads Christensen i DR-programmet 'Hvem var det nu vi var'. Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

Det var Mads Steffensen, tidligere vært på programmet, der sagde, at der var brug for en pause

Faste lyttere af det populære radioprogram ‘Mads & Monopolet’ ved, at panel-deltageren Mads Christensen altid har profileret sig selv som én med et sundt og retvisende moralsk kompas. Utroskab og løgne var absolut no go i ‘Blærerøven’s’ optik.

Læs også

Har ramt familien hårdt: Jens Gaardbo flytter fra konen

Men i marts sidste år blev det kendt for offentligheden, at han have forladt kone og børn. Ifølge Mads Christensen havde forholdet haltet i flere år. Han valgte at fortælle om det i mange medier, og blandt kom han med historien i ALT for damerne. 

“Jeg har brudt samtlige regler og forordninger. Jeg har fuldstændig selvisk, egoistisk, narcissistisk, røvhulspillende og usmageligt forladt mine børn, min kone, min hund, mit hus, mine tagrender, min havetrampolin, min hæk og mit kirsebærtræ. Jeg pakkede en håndtaske og skred. Der er næsten ikke noget mere foragteligt, en rigtig mand kan gøre. Og det er forfærdeligt. Jeg skammer mig over ikke at kunne være den, jeg troede, jeg var,” fortalte han til magasinet i juni sidste år.

I lørdags var han igen gæst i Monopolet, og her fortalte han, at han blev fyret fra Monopolet tilbage i foråret.

“Jeg blev fyret fra Monopolet i foråret, fordi jeg var åbenmundet om min skilsmisse, mit ansigtstab og min mandekrise. Jeg har været lagt på is i lang tid, og nu er jeg tilbage i en bedre og mere tænksom variant,” fortalte han til værten Sara Bro, der har overtaget værtsrollen på programmet.

Der var brug for en pause

Til B.T. uddyber Mads Christensen, at det var Mads Steffensen, tidligere vært på programmet, der sagde, at der var brug for en pause fra Monopolet. Det var samme Mads Steffensen, der før sit DR-exit inviterede ham tilbage i panelet.

Instagram afslørede Mads Christensen også, at “efter et år på hold” var han tilbage i programmet. Det var han sammen med Petra Nagel og Eske Willerslev.

Foto: Instagram @madschristensenofficial\n\n

 

Læs også

Mette Frederiksen bekymret: "Vi risikerer at tabe kontrollen"

 

 

Dagens Gossip