Dansk klub henter Juventus-spiller

OB lejer den 18-årige Juventus-spiller Jacob Barrett Laursen for resten af denne sæson.

Fynboerne har haft den unge danske venstre back til prøvetræning, og den faldt så heldigt ud, at OB har lavet en aftale med de italienske mestre.

Jacob Barrett Laursen har ikke spillet i Serie A. Han har trænet jævnligt med førsteholdstruppen, men har spillet i den italienske ungdomsrække Primavera, siden han skiftede fra AaB for et år siden.

- Vi havde fornøjelsen af at have Jacob på besøg for et par uger siden, og da viste han ganske lovende takter. Han er et stort talent, og det er selvfølgelig også derfor, at han har kontrakt med Juventus.

- Alle parter vurderer dog, at han kan sætte ekstra fart på sin udvikling ved at spille hos os resten af denne sæson, siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Det er klart, at han som 18-årig ikke er udset som en spiller, der skal ind og være nøgleperson for os i Superligaen. Men det er en spændende chance for os, for han har nogle åbenlyse kvaliteter, som vi skal se, om vi i fællesskab kan videreudvikle.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip