Dansk komiker i ophedet debat med Jesper Petersen

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Komikeren har kritiseret regeringen, hvilket har endt i en stor fejde.

Twitter er en platform, hvor bølgerne kan gå højt. Og det var netop det, der skete mellem Lasse Rimmer og Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen. 

Lasse Rimmer har nemlig på Twitter kritiseret regeringen for at have brudt grundloven i forbindelse med aflivningen af alle mink i Danmark.

Læs også

Kendiskokken Umut Sakarya er blevet kærester med model

Det fik Socialdemokratiets politiske ordfører Jesper Petersen til at lange ud efter komikeren. 

"I Tyskland kalder AFD Merkel for "corona-diktator". Herhjemme har vi Marcus Knuth og Lasse Rimmer med flere til at tage debatten til et helt urimeligt, usagligt og aggressivt toneleje. Vi er i en pandemi. Lad os holde sagligheden og højne niveauet - står vi os bedst ved," skriver Jesper Petersen på Twitter. 

Svarer igen på Facebook

Lasse Rimmer valgte at svare igen på Facebook. Han skriver, at han ikke mener, at han som almindelig borger skal angribes af en politiker. 

"I dag skrev Jesper Petersen noget på Twitter. Dels om Marcus Knuth. Fair nok. Knuth er politiker. Han har valgt uniformen, han har frivilligt indtaget slagmarken. Han må forvente at være i skudlinjen. Men Jesper Petersen skriver samtidig om mig. Personligt," skriver Lasse Rimmer på Facebook. 

Lasse Rimmer skriver, at han har lagt mærke til, at flere partifæller, spindoktorer og ministre har reageret på og delt Jesper Petersens opslag på Twitter. Det mener han er en strategi i Socaildemokratiet, hvor de flytter fokus væk fra overtrædelsen af grundloven. 

Han kalder det sågar et socialdemokratisk tæskehold. 

"Det gik stærkt med partistøtten, da Jesper Petersen først havde trykket "send". Det virker næsten koordineret. Et lille, solidt regerings-tæskehold, der altså udpeger mig som en eller anden form for trussel mod Den Gode Samtale," skriver Lasse Rimmer.

Læs også

Dansk mundbindsstudie offentliggjort: Ingen betydelig effekt at bære mundbind

 

Dagens Gossip