Søskendepar har fire børn sammen: "Vi fulgte vores instinkter"

Foto: Shutterstock

Et søskendepar har i flere år kæmpet - og kæmper fortsat - en indædt kamp mod de tyske love om incest, da de mener, at de bør have lov til at gå i seng sammen.

Patrick Syuebing kom som helt lille på børnehjem i det østlige Tyskland, fordi han blev mishandlet af sin egen far, og han blev derfor taget væk fra sine forældre og sin hjerneskadede lillesøster, Susan Karolewski.

Mere end 20 år efter blev den nu 23 årige unge mand genforenet med Susan og deres mor, Ana Marie, men der gik ikke mere end seks måneder, før Ana Marie afgik ved døden.

Læs også

Bill Gates advarer: "Vi har ikke engang set det værste af det"

Det resulterede i, at Patrik og Susan begyndte at dele værelse, og de to fik hurtigt et meget tæt bånd, som udviklede sig til også at blive fysisk. 

Det skriver The Daily Star

Det ulovlige forhold mellem bror og søster har siden resulteret i fire børn, hvoraf to af dem er svært handicappede formentlig på grund af søskendeparrets fælles gener. 

Incest er nemlig kendt for at føre til syge og/eller handicappede børn, og det er derfor ulovligt i de fleste lande - inklusiv Danmark og Tyskland. 

Patrick og Susan kæmper alligevel en indædt kamp for at få ændret de tyske love om incest, så de lovligt kan få lov at leve sammen som et par. En kamp, som de har kæmpet siden 2001. 

Siden da har de blandt andet haft sagen for menneskerettighedsdomstolen i 2012 og den tyske højesteret. De er dog altid blevet afvist, da sex mellem søskende fortsat er ulovligt i Tyskland. 

I forbindelse med retssagen i 2012 udtalte Patrick: "Vi føler os ikke skyldige for, hvad der er sket mellem os. Jeg blev familiens overhoved, og jeg måtte beskytte min søster."

Han har desuden forklaret: "Hun er meget sensitiv, men vi hjalp hinanden gennem den svære periode og på et tidspunkt blev det forhold fysisk. Vi vidste ikke engang, at vi gjorde noget forkert, da vi begyndte at sove sammen. Vi tænkte ikke på at bruge et kondom. Vi vidste ikke, at det var ulovligt at sove sammen."

Patrick har ifølge Mirror forklaret, at hans mor ikke ville have "godkendt" forholdet, men både han og Susan forsvarer det alligevel. 

Susan har således udtalt: "Vi kendte ikke hinanden i barndommen, det er ikke det samme for os. Vi blev forelskede som voksne, og vores kærlighed er ægte. Der er ingenting, vi kunne gøre ved det."

Hun har desuden udtalt: "Vi var begge tiltrukket af hinanden, og naturen tog over for os. Så simpelt var det. Hvad kunne vi ellers gøre? Vi fulgte vores instinkter og hjerter."

Siden retssagen i 2012 er Patrick blevet steriliseret i forsøget på at få deres forhold lovliggjort og undgå fængsel.

Læs også

Vanvittig video: Ukrainsk bombe falder ned gennem soltaget på russisk køretøj

 

 

 

Dagens Gossip