Dansk topbokser bliver medlem i rockerklub

Patrick Nielsen er på vej ind i Satudarah. Foto: Shutterstock

Den tidligere topbokser Patrick Nielsen afslører i et interview med BT, at han er på vej ind i den berygtede rockerklub "Satudarah"

I et eksklusivt interview med BT, fortæller den tidligere topbokser, at han er ved at blive fuldgyldigt medlem af rockerklubben, der er forbudt i flere lande. I både Tyskland og Holland er Satudarah blevet forbudt ved lov, og man kan således forvente en straf, hvis man bærer klubbens rygmærke offentligt.

Læs også

Vinduespudser kom til at spilde vand: Så slap fanden løs

Selv mener bokseren, at hele miljøet omkring biker-kulturen er misforstået:

"Jeg er ikke blevet et slemmere eller dårligere menneske af at blive optaget i Satudarah MC. Bare fordi der er én korrupt politimand, kan man jo ikke sige, at alle politimænd er korrupte. Fordi én biker er kriminel, betyder det ikke, at alle er. Jeg fortsætter mit liv som før bare under nogle regler, jeg kan leve i," forklarer han til BT.

Tidligere har Ekstra Bladet beskrevet, hvordan Patrick Nielsen har boksetrænet flere medlemmer fra motorcykelklubben. Dengang afviste han, at han var på vej ind i rockermiljøet. Nu har piben så fået en anden lyd.

Boksekarrieren på hylden

På det sportslige plan er det de sidste par år gået noget tilbage for Patrick Nielsen. I 2019 prøvede bokseren kræfter med MMA, men fik ørene sportsligt i klemme og meldte derefter ud, at fremtiden kun skulle indeholde boksning. Men heller ikke her er der udsigter til, at Patrick Nielsen skal vende tilbage til ringen.

I hvert fald har han ikke fornyet sin bokselicens, så spørgsmålet er, om vi på det sportslige plan har set det sidste til Patrick Nielsen.

I 2013 besøgte Patrick Nielsen endda Paradise Hotel, men nu springer han så ud som hårdkogt rocker, der måske skal ud og dele dummebøder ud for at blive endelig optaget i det brutale fællesskab.

Læs også

Anne Gadegaard gør det igen: Smider bh'en og viser kroppen frem

 

 

 

Dagens Gossip