Anne Gadegaard gør det igen: Smider bh'en og viser kroppen frem

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Den tidligere MGP-vinder Anne Gadegaard er bestemt ikke bange for at vise sin krop frem. Det har hun nemlig valgt at gøre igen på Instagram.

Det er ikke mange dage siden, at den tidligere barnestjerne, Anne Gadegaard uploadede et par billeder på hendes Instagram-profil, hvor hun virkelig viste, at hun nød solen til fulde.

Sangerinden var nemlig ikke iført andet end et par trusser, og en arm der skjulte de brystvorter, der ikke må optræde på billedetjenesten.

De pikante billeder har du mulighed for at se lige her:

 

Gør det igen

Oplevelsen med de første par billeder har åbenbart være så positiv for Anne Gadegaard, for hun har nemlig valgt atter engang at dele ud af sig selv, hvor hun er iført meget lidt tøj.

Denne gang står Anne Gadegaard blot iført et par trusser foran sit spejl, hvor hun igen holder for sine bryster med den ene arm.

“Instagram slettede det andet billede, nok fordi nogle blev stødt over det. Men jeg har flere hvor de kommer fra! Men hvordan kan man i 2020 blive stødt over sådan et billede? Jeg holder endda for mine bryster. Nogle mennesker er simpelthen så kropsforskrækket. Og selv hvis jeg ikke dækkede for mine bryster, så er det sgu da bare bryster Det her billede bliver nok også slettet... men jeg har flere” skriver Anne Gadegaard i forbindelse med sit billede.

Indtil videre er billedet dog ikke blevet slettet, og du kan derfor finde det lige her:

 

 

 

 

Dagens Gossip