Dansk toppolitiker: "Islam har erklæret krig mod Danmark"

Foto: Shutterstock

I en tale på partiets landsmøde fortæller den danske toppolitiker, Martin Henriksen, at islam har erklæret krig mod Danmark og den vestlige verden.

Martin Henriksen holdt i forbindelse med Danske Folkepartis landsmøde en tale, hvori han gav udtryk for, at han mener, at Dansk Folkeparti ikke længere bør gå op i, hvorvidt de betragtes som værende stuerene og pæne nok, hvis bare "de kæmper for Danmark". 

Læs også

Mange asylansøgere sigtet for kriminalitet

I sin tale fortæller Martin Henriksen også, at han mener, at islam har erklæret krig mod Danmark: 

"Lad dem tale om os, og tænke om os, hvad de vil. Vi skal bare sørge for igen og igen at sige, hver gang vi får muligheden for det, at islam for længst har erklæret krig mod Danmark og mod den vestlige verden," udtalte han i sin tale.

Skal tilbageerobre udlændingepolitikken 

Danske Folkepartis Martin Henriksen mener ikke, at man kan være bekendt at viderebringe det danske land til vores efterkommere. 

"Jeg vil aldrig acceptere, det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til, at det Danmark, som vi har nu, er det bedste, vi kan give til vores efterkommere. Vi har fået stafetten på det her tidspunkt i Danmarkshistorien, og på et tidspunkt, giver vi den videre. Og kan vi så se os selv i øjnene og sige, at det vi giver videre nu, det er bare i orden? Det mener jeg simpelthen ikke, at vi kan," sagde han. 

Derfor mener han, at Dansk Folkeparti skal have til målsætning at tilbageerobre udlændingepolitikken. Dertil ønsker han, at partiet skal være førende, når det kommer til at formulere en ny hjemsendelsespolitik. 

Martin Henriksen ønsker dog ikke blot at hjemsende flygtningen, men også andre indvandrere, der bor i Danmark. 

Her udtaler han, at der er mange tyrkere, som er blevet familiesammenført i Danmark, men han mener ikke, at deres hjem er i Danmark. Samtidig understreger han, at han mener, at de fortsat har en kærlighed til deres hjemland. 

Læs også

Mette Frederiksen: Var det samme på vej i Danmark?

"Deres hjerter tilhører deres hjemlande, og deres hjemlande lever i deres hjerter. Ikke Danmark, ikke vores flag, ikke vores historie. Så lad dem bor der, hvor deres hjerter er, og det er – som bekendt – ikke her," udtaler han. 

 

Dagens Gossip