Mette Frederiksen: Var det samme på vej i Danmark?

Skrevet af Mathias Busekist

02/12/2020
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Mette Frederiksen appellerer til, at vi skal stå sammen.

Mest læste i dag

Mette Frederiksen (S) lader i øjeblikket tasterne tale. Hun har nemlig for nylig delt et opslag på Facebook, der appellerer til, at danskerne står sammen. 

Hun deler blandt andet et billede fra Hovedstadens Akutberedskab, hvor de spreder budskabet "We stay here for you, please stay home for us."

Det bruger Mette Frederiksen til at bringe tiden tilbage til marts, hvor Danmark var delvist lukked ned. Noget, som mange husker.

"Jeg tror, de fleste af os husker billeder som det her fra marts, da Danmark var delvist lukket ned," skriver Mette Frederiksen på Facebook.

Roser den flotte indsats

Hun roser indsatsen hertillands, hvilket har medført, at det ikke står så slemt til, som det gør mange andre steder i Europa.

Hun erkender til gengæld, at der var en dårlig fornemelse, der pressede på. 

"Vi så i andre lande, hvor galt det kunne gå. Hvor personalet på hospitaler blev tvunget ud i umenneskelige valg. Sundhedsvæsener, der brød sammen. En snigende fornemmelse bredte sig herhjemme. Var det samme på vej i Danmark?," skriver Mette Frederiksen. 

Hun skriver slutteligt, at smitten er her endnu. Det er derfor vigtigt, at man i Danmark står sammen. 

"Sammen har vi passet på vores sundhedsvæsen og de dygtige medarbejdere i frontlinjen. Det skal vi holde fast i. Vi er ikke færdige med Corona endnu. Sammen har vi passet på vores sundhedsvæsen og de dygtige medarbejdere i frontlinjen. Det skal vi holde fast i. Vi er ikke færdige med Corona endnu," skriver Mette Frederiksen på Facebook.