Dansk tv-ekspert ramt af blodprop

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Den danske tv-ekspert har i de seneste uger ikke været at finde på skærmen. Det skyldes, at han har været ramt af en blodprop i hjertet.

Fodboldekspert Jesper Thygesen, der i løbet af sin karriere som professionel fodboldspiller nåede at spille for både Ikast FS, Silkeborg IF, Brøndby IF og Randers FC, har ikke været at finde på skærmen på TV3 Sport på det seneste.

Læs også

Tjek din postkasse: Du har modtaget vigtigt brev

Der har intet været meldt ud fra TV3's side, men nu løfter den 52-årige ekspert selv sløret for, hvad der ligger bag.

I starten af maj blev han nemlig ramt af en blodprop i hjertet. Det resulterede i, at han måtte på hospitalet, hvor han ikke blot undergik én, men hele to operationer. Det afslører han i et interview med det danske medie bold.dk.

I interviewet forklarer han, at han den 6. maj skulle på job på Farum Park, hvor han på vegne af Viaplay skulle dække en kamp mellem OB og FC Nordsjælland. Så langt nåede han dog ikke, for pludselig blev han ramt af en underlig trykken i brystkassen.

Allerede ved 05-tiden om morgenen rammes han af denne trykken, hvilket medfører, at han ringer 112. Kort efter ligger han i en ambulance, hvor han får at vide, at der formentlig at tale om en blodprop i hjertet.

Jesper Thygesen bliver herefter kørt på hospitalet, hvor han får at vide, at det står skidt til, og at han skal opereres hurtigst muligt. 

I forbindelse med en akut ballonudvidelse på Skejby Sygehus, får han at vide, at hans hjerte og kranspulsårer er i så dårlig forfatning, at der er behov for at udføre en firdobbelt bypass. Denne melding kom som et stort chok for den 52-årige tidligere fodboldspiller.

"En sygeplejerske tager mig på skulderen lige efter meldingen og spørger, om jeg er ok. Der får jeg tårer i øjnene og bliver ked af det, for det blev pludselig en anden fremtid, jeg skal kigge ind i. Fra muligvis at kunne genoptage arbejdet en uge efter til en noget længere horisont. Den dom gør nas," fortæller han til bold.dk.

Der er nu gået et par uger siden operationerne, og Jesper Thygesen fortæller, at han har det okay efter omstændighederne. Han har været ude at gå et par ture med henblik på at gå gang i kredsløbet igen, og er allerede begyndt at se fremad.

Læs også

Ansat hos politiet tiltalt: Har hacket adskillige kvinders telefoner

Den kendte tv-ekspert også allerede afsløret, at han har en forventning om, at han vil være tilbage på skærmen, når den kommende sæson af Superligaen bliver fløjtet i gang i juli.

 

Dagens Gossip