De 10 historier I læste mest på Dagens.dk i 2018

Skrevet af Henrik R

01/01/2019
Signaler du ikke må ignorere, populære diller og historier om kalorier og karbad, er blandt de mest læste historier I har læst på Dagens.dk i 2018. Tag et kig på de 10 mest læste artikler på Dagens.dk fra 2018 lige her.

Dagens topnyheder

2018 er afsluttet og år 2019 er netop gået i gang. I den anledning har vi her på redaktionen taget et kig på, hvilke historier I har læst mest her på Dagens.dk i det forgangne år

Det har været endnu et år med masser af historier, nogle mere populære end andre. Herunder bringer vi de 10 mest læste historien på Dagens.dk i løbet af år 2018.

1. 6 Signaler du ikke må ignorere: Sådan fortæller du kroppen, at en blodprop er på vej

Det er i den grad sundheden, der har været i førersædet hos læserne af Dagens.dk. Den mest læste artikel handler nemlig om, hvilke signaler man skal være opmærksom på, hvis en blodprop er på vej.

Læs historien her:

2. Ulykkelig mod advarer mod populær dille: Min datters hud faldt pludselig af

Den næstmest læste artikel på Dagens.dk finder vi i den virale afdeling. Her kom en ulykkelig mor med en advarsel til andre forældre, da hendes barn begyndte at få hudproblemer efter leg med det populære Slime, der især var populært i 80’erne og 90’erne.

Slimklatten fik huden til at falde af hendes datters hænder, og den advarsel bragte hun videre.

Læs historien her:

3. Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

Duncan Robb ville være den perfekte kæreste, og han valgte derfor at overraske kæresten med et par billetter til en koncert med hendes yndlingsband, Red Hot Chilli Peppers.

Der var bare det problem, at Red Hot Chilli Peppers ikke skulle optræde i Belfast, men derimod var det bandet Red Hot Chilli Pipers, der skulle optræde. Red Hot Chilli Pipers er et band, der spiller på sækkepibe, og det kom derfor, som er ærgerlig overraskelse for Duncan Robb og kæresten.

Læs historien her:

4. Ny forskning: Mænd bør stå for rengøringen i hjemmet – kvinder har ikke godt af det.

Og nu til en nyhed, som de fleste kvinder helt bestemt kunne glæde sig over, mens de fleste mænd ville ønske, at den aldrig blev udgivet.

En undersøgelse viste nemlig, at kvinder ikke har ligeså godt af at gøre rent, som mænd har. Konklusionen var dermed, at mænd bør stå for rengøringen i hjemmet og ikke kvinderne.

Læs historien her:

5. Medie: Dronning Margrethe skal alligevel ikke begraves alene

Det skabte røre i andedammen, da den nu afdøde Prins Henrik i sommer gjorde det klart, at han ikke ønskede at blive begravet i Roskilde Domkirke sammen med sin hustru, Dronning Margrethe.

Det kom dog frem, at Dronningen alligevel ikke skulle begraves alene, og det var den 5. mest læste artikel her på Dagens.dk i 2018.

Læs historien her:

6. Folk går amok over hus i lille jysk landsby: Så vild en garage har du aldrig set før

Udefra lignede det en ganske almindelig villa, men inden i er det en helt anden sag. Dagens.dk tog en snak med Flemming Dreyer, der er ejer af det ville hus, som folk på de sociale medier gik fuldstændig amok over.

Se huset og læs historien her:

7. Opmærksom borger spottede kvinde forlade Netto: Da han så, hvad hun havde købt, ringede han straks til politiet

En opmærksom borger valgte at ringe til politiet, da han så, hvad en kvinde havde købt og kort efter valgte at indtage, da hun forlod Netto i Beder syd for Aarhus.

Kvinden blev sigtet og taget med til politistationen for nærmere undersøgelser.

Læs den 7. mest læste historie på Dagens.dk lige her:

8. Forskere: Glemsomme personer har en høj intelligens

Hvis du er typen, der har det med at glemme ting i ny og næ, så skal du ikke være nervøs. Det er bare et tegn på, at du har en høj intelligens. Sådan lyder det hvert fald fra forskere, der har fundet en sammenligning mellem intelligens og folks glemsomme hukommelse.

Er du glemsom, så har du måske allerede glemt, at du har læst denne artikel en gang før, og så kan du med rette gøre det igen.

Læs historien her:

9. Kongehusekspert er ikke i tvivl: Prins Joachim skaber dårlig stemning i familien

Han har alle dage været lidt af en gavtyv, og tidligere på året meddelte en kongehusekspert, at Prins Joachim var skyld i dårlig stemning i kongefamilien.

Det skulle især være fordi, at han gør alt for at undgå at tilbringe tid med resten af familien.

Læs hele historien her:

10. Forskning: Du forbrænder lige så mange kalorier i et varmt karbad som på en 30 minutter lang gåtur

Den 10. mest læste historie på dagens er endnu en artikel om sundhed, og den kommer især dem til gode, som godt kan lide at slappe af i et karbad fremfor at bevæge stængerne.

Forskning viste, at en time i et varmt karbad forbrændte lige så mange kalorier, som hvis man havde valgt at gå en tur i 30 minutter. Det var da alligevel en nyhed at starte år 2019 med, så tænd for det varme vand og smid dig i badet.

Du kan læse historien her: