De blev reddet fra at blive slagtet i Kina: Nu ankommer de til deres nye hjem

Foto: Facebook/Adopt a Golden Nashville

En gruppe golden retrievere, hvis skæbne var at blive slagtet i Kina, er blevet reddet og fløjet til USA.

Fire af de omtrent 40 hunde, der blev reddet fra et slagteri i Kina, er blevet fløjet til JFK Airport i New York. De fire hunde har fået navnene Diana, Finna, Richie og Bobo.

Læs også

Mand bragede forbi fartkontrol: Nu er konens bil konfiskeret

Diana, Finna, Richie og Bobo hoppede dernæst på et andet fly til Atlanta i Georgia, hvorfra de blev kørt med bil til Nashville i Tennessee. Her skal organisationen 'Adopt a Golden Nashville' hjælpe med at finde et nyt hjem til de fire hunde. Det skrivr det britisk medie Metro.

Frivillig Meredith Hyjek sagde, at hun var 'evigt taknemmelig' for alle, der var involveret i at hjælpe med at bringe hundene til USA, hvor de er i sikkerhed. 

Hundene blev reddet af dyrerettighedsgruppen 'China Rescue Dogs'', hvis præsident, Jill Stewart, sagde: "Hvad der engang var enden på deres liv, er nu en ny begyndelse for disse smukke hunde."

Foto: Facebook/Adopt a Golden Nashville

"De har alle været i karantæne, er blevet mikrochippet, og har fået alle nødvendige vaccinationer. Nu er det tid til, at de skal leve resten af liv i trygge og glade rammer med deres evige familier," sagde hun også. 

Jill Stewart og hendes team havde håbet på at bringe et stort antal hunde til USA, som ellers var dømt til at ende deres dage på et slagteri i denne måned. Desværre blev udgående flyvninger med levende dyr midlertidigt forbudt i Kina i denne uge. 

Der er ikke blevet angivet nogen årsag til, hvorfor dette forbud er blevet indført. Jill Stewart har dog udtalt, at de hunde, der oprindeligt skulle være fløjet til USA, bliver opbevaret sikre steder, hvor de får husly. Her skal de vente på det næste udgående fly. 

Kina slagter anslået ti millioner hunde og fire millioner katte om året. Mange af disse dyr bliver holdt i trange bure forud forderes død. Ofte lider de smertefulde døde, da de kastes levende ned i kogende vand, da det gør det lettere at få pelsen af dem. 

Læs også

7-årig er ved at blive bortført: Så tager 12-årig pige sagen i egen hånd

Et stort pres fra vestlige velgørenhedsgrupper har ført til et fald i handlen med hundekød, selvom flere aktivister har udtalt, at både hunde- og kattekød fortsat er enormt populært. 

 

Dagens Gossip