7-årig er ved at blive bortført: Så tager 12-årig pige sagen i egen hånd

Foto: YouTube

En syvårig pige var ved at blive bortført af en fremmed mand, men den som følge af den heltemodige indsats fra en 12-årig pige, slap hun med skrækken.

Det kunne være endt helt galt for den syvårige Molly Weiler, hvis en biltyv havde gennemført sin plan. Heldigvis blev han dog stoppet af en frygtløs 12-årig pige, som nægtede at lade gerningsmanden udføre sin handling.

Læs også

Nyfødt baby skaber historie: Født med tre penisser

Brandie Weiler, der er mor til to og bor i Williamsburg i Virginia, har altid vidst, at hendes 12-årige datter havde ben i næsen. Hun var dog ikke klar over, at hun ville vise sig at være en vaskeægte helt. 

Efter at have været vidne til et sammenstød mellem to biler, kørte Brandie, med sin to døtre, 12-årige Maddie og syvårige Molly, ind til siden. Hun ville ringe efter hjælp og se, om hun kunne gøre noget for de involverede parter. Det skriver Fox News. 

Da hun forlod bilen for at se, om der var noget, hun kunne hjælpe med, sad hendes to døtre tilbage i bilen – og her så gerningsmanden sit snit. 

Den mand, der havde forårsaget sammenstødet, løb hen mod Brandies bil, hvorefter han åbnede døren til førersædet og satte sig ind. Den syvårige Molly blev bange og begyndte at skrive, men hendes 12-årige storesøster reagerede både modigt og instinktivt. 

"Jeg kastede mig bare ud i det. Det eneste der fór gennem mit hoved var 'Han er en psykopat, og han skal ud af bilen'," lød det fra Maddie. 

Efter manden havde sat sig ind på sædet, begyndte Maddie at slå og bide ham. Derfor kunne han ikke få startet bilen. Imens råbte hun til sin søster, at hun skulle tage selen af og forlade bilen. Det gjorde hun, men storesøster Maddie blev bilen. 

Her blev hun ved med at slå gerningsmanden, hvorfor det ikke lykkedes ham at køre væk i bilen. Imens hun slog løs på ham, skreg hun højt for at tiltrække sig opmærksomhed.

Inden længe dukkede politiet op og kunne tage over. Takket være Maddie var gerningsmanden fortsat på stedet. Ifølge HrtWarming var politiet nødt til at bruge en strømpistol, da de ikke kunne berolige gerningsmanden. 

Efterfølgende er den kun 12-årige Maddie blevet hyldet som en helt af både sin mor og politiet. Hun har selv udtalt, at hun er en hestepige, og derfor havde hun intet problem med at håndtere manden. Hun er nemlig vant til at holde styr på en stor, vild hest.

Læs også

Martin Jensen: Det var hundrede procent for pengenes skyld

 

Dagens Gossip