Derfor er Malou Stella, som hun er: Far drak, mor var på piller og stedfar var psykisk syg

22/10/2013 16:57

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

I De Unge Mødre fik mange seere indtrykket af, at Malou Stella var en forkælet unge, der udnyttede sin mors omsorg, og som droppede ud af hele ni forskelige uddannelser. Men sandheden er mere nuanceret end som så, fortæller den i dag 22 år gamle mor i et interview med MSN Stars.

Hendes opvækst startede i en normal kernefamilie med far, mor og to børn. Men med tiden udviklede Malou Stellas far et alkoholmisbrug. Det blev til sidst for meget for mor, Britta Navarana Rasmussen, der selv kom fra en familie med omfattende alkoholmisbrug.

Læs også: Mistænkt for ruskevold: De Unge Mødre-Stine får stor erstatning

Siden fik Britta en kæreste, der var pyskisk syg.

- Han var rigtig sød og flink og rar i starten, men han blev mere og mere jaloux og underlig. Han lukkede nærmest min mor inde. Han drak også nogle gange, og han kunne ikke tåle det. Vi fandt ud af, at han havde Borderline (en psykisk sygdom, red.). Så slog det klik, og jeg var nødt til at beskytte min mor. Han blev voldelig mod min mor. Han smadrede vinduer eller kunne finde på at sætte sig ned og skære i én, mens han sagde; ”sig, du elsker mig!”, fortæller Malou Stella.

Britta forsøgte flere gange at gøre det forbi, men det lykkedes først endeligt, da Malou Stella som 16-årig fik sønnen Tino. Stedfaderen kontaktede dog stadig Britta trods polititilhold, senest for kun et år siden.

Efter det forhold har Britta af flere omgange været afhængig af smertestillende og antidepressiv medicin.

- Folk tror, min mor har gået og sørget for mig og hjulpet mig, men hvis du spørger min far, min eks-kæreste og mine venner, vil folk sige, at det er mig, der passer på hende. Hun er faldet af på livet, hun er uselvstændig og skal have hjælp til alt. Hun kan ingenting selv – selv cigaretter skal jeg hente for hende. Jeg går på apoteket for hende hver dag, og så kan hun sidde hjemme og retfærdiggøre, at hun ikke gør andet end at gøre rent og passe Tino. Når hun har hjulpet mig så meget med Tino, føler hun, at hun har hjulpet mig. Men egentlig føler jeg, at det er mig, der har hjulpet hende i rigtig lang tid, siger Malou Stella.

Læs også: Malou Stella fra 'De unge mødre': Nøgen på pornosite

Hun flyttede for et par år siden til København, og sidste år flyttede Britta efter hende. Britta er dog for nyligt flyttet tilbage til Jylland i Randers-området, tæt på Malou Stellas lillesøster Tabitha, der også er blevet mor.

Britta fortæller, at hun ikke længere er afhængig af sin medicin, og at hendes familie har holdt hende oppe. 

Men de svære tider har tæret på Malou Stella.

- Jeg tror, jeg i løbet af de sidste par år har været indebrændt og sur på hende. Hun har været deprimeret. Jeg tror ubevidst, man fyrer et vredesudbrud af. Den måde, jeg har reageret på over for hende... Folk tror, jeg bare har været en dum snotunge, men der ligger mere bag. Det handler om, at hun er blevet helt anderledes, siger Malou Stella.

Malou Stella har i løbet af de sidste par år trukket sig fra mediernes søgelys og er ikke længere med i De Unge Mødre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med