Derfor gik det galt i ‘Den store bagedyst’

Dette års bagedyst-deltagere i 'Den store bagedyst'. Foto: Carsten Mol

Det var ikke alle deltagere, der kom igennem lørdagens program lige godt.

Hvis du har set ‘Den store bagedyst’, så er du også klar over, at en fast del af programmet er ‘den hemmelige udfordring.’ Som navnet antyder, så er deltagerne ikke forberedt på, hvad de bliver udsat for, og derfor har de heller ikke haft mulighed for at forberede sig hjemmefra.

Læs også

Raser mod Rema 1000: Dette produkt kan I ikke sælge

I lørdagens program hev værten Timm Vladimir et selvportræt frem, og herefter bad han deltagerne om at lave pandekager, der lignede billedet. Det var dog ikke alle de bageglade mennesker i teltet, der var lige vilde med den udfordring. Især ikke deltageren Max Hoffmann-Dose. Han har ellers klaret sig rigtig godt i konkurrencen indtil videre, og i sæsonpremieren vandt han sågar titlen som ‘Ugens mesterbager’.

Var på udebane

Men i lørdags kom han til kort. Ud af de ni tilbageværende deltagere fik han en sidsteplads i ‘Den hemmelige udfordring’, da der skulle laves pandekager. Det kom ikke bag på den ellers dygtige amatørbager.

Max Hoffmann-Dose er en af årets deltagere i 'Den store bagedyst'. Foto: Carsten Mol, DR.

“Lige så snart det gælder om at tegne, er jeg helt klart på udebane, forklarer Max til Billed Bladet.

Udover de manglende tegne-evner, så var han heller ikke fan af det udstyr, som DR satte til rådighed. Det var ifølge ham selv ‘svært at styre blusset’. Fremover vil seerne heller ikke komme til at opleve, at Max Hoffmann-Dose kommer til at producere kager i 'fri hånd'. I hvert fald ikke hvis det er op til ham selv. 

"Hvis man kigger nøje efter på mine kager, vil man se, at der er få ting, jeg laver i fri hånd. Hvis jeg kan støbe mig ud af det, vil jeg til enhver tid gøre det."

Max Hoffmann-Dose fik dog lov til at blive i konkurrencen trods de knap så vellignede pandekager. Til gengæld var det deltageren Wissam Bouqasri, der som den anden deltager måtte forlade det populære kageprogram.

Læs også

Nyt studie: Så længe overlever corona på huden

 

 

Dagens Gossip