Derfor skal du altid lægge en isterning på din bøf, når du griller

Skrevet af Mathias Busekist

27/06/2021
Sommeren er kommet til Danmark, hvilket betyder sol og varme. Men det betyder naturligvis også, at det er tid til at tænde op i grillen.

Dagens topnyheder

I mange hjem er sommeren lig med lune aftener i haven og lækker mad, som er blevet tilberedt på grillen. 

Danskerne elsker nemlig at grille, hvilket er uanset, om der er tale om porchetta, kylling eller laks, hvorfor den altså bruges til meget af det mad, der skal serveres.

Der findes naturligvis også adskillige tips og tricks, der typisk stammer fra de mange grillmestre. Her er tippet dog noget atypisk, hvorfor det kan være, at det er fløjet under manges radar. 

Tippet bruges såmænd også, når der skal laves en meget populær spisen - for her er der nemlig tale om burgere. 

Man kan dog argumentere for, at det kan være svært at forbedre burgere, der er velsmagende og saftige. Men med dette skulle din burger altså blive endnu bedre. 

Og det er sågar meget simpelt, da man blot skal placere en isterning midt på bøffen, når den bliver smidt på grillen.

Dette fortæller kendiskokken Graham Elliot, som mener, at dette er hemmeligheden, som vil sikre dig velsmagende bøffer. 

"Man skal blot lægge bøfferne klar, hvorefter man lægger den lille isterning i midten. Så er man sikret, at den ikke bliver tør," fortæller han til FoxNews.com. 

Med andre ord, så vil den lille isterning hjælpe dig med at lave saftige og velsmagende bøffer.