Deschamps om Bendtner-mål: Det var jo ikke et hattrick

Frankrigs landstræner Didier Deschamps har forud for søndagens landskamp mod Danmark bidt mærke i, at Nicklas Bendtner onsdag aften scorede alle danske mål i landsholdets 3-2-sejr over USA i Aarhus.

Det var Bendtners første hattrick på landsholdet - og dog. For Didier Deschamps er ikke helt enig.

- Jeg er ikke sikker på, at det var et hattrick, han lavede.

- Jeg så godt, at han scorede tre gange, men jeg så også minuttallene, siger den franske landstræner med et grin på Frankrigs pressemøde før søndagens kamp.

Deschamps mener, at Bendtner skulle have scoret tre gange i træk for at lave et hattrick, og det blev spoleret, da amerikanerne undervejs kom foran 2-1.

Didier Deschamps fremhæver to spillere på det danske landshold forud for testkampen i Saint-Etienne.

- Selv om det er et skandinavist hold, så forventer vi ikke, at det er et hold, der spiller med lange bolde. Det er en modstander, der bygger spillet op helt nede bagfra med bolden på jorden.

- Christian Eriksen er bindeleddet mellem de bageste og de forreste, og så har de et kollektiv, som arbejder hårdt for hinanden.

- Spillerne er meget atletiske. Oppe foran har de så Bendtner, siger Deschamps.

Midterforsvareren Raphaël Varane fra Real Madrid vil sandsynligvis få flere dueller med Nicklas Bendtner.

- Det er en god spiller, og vi skal finde ud af, hvordan vi stopper ham.

- Han er i form og har fine kvaliteter, og det er op til os selv være klar, siger Varane, der muligvis får lov til at være anfører i kampen mod Danmark.

Real Madrid-angriberen Karim Benzema og kantspilleren Patrice Evra fra Juventus meldes tvivlsomme til søndagens opgør, hvor Deschamps lægger op til at skifte meget ud i forhold til torsdagens 1-3-nederlag til Brasilien.

Det franske pressemøde kom også til at handle om, at kampens placering i Saint-Etienne, hvor der er en frygt for at publikum kan vende sig mod de franske spillere. Det skyldes blandt andet, at flere på det franske hold har spillet hos ligarivalerne fra Lyon.

Det ligger samtidig i kortene, at den lokale helt Stephane Ruffier fra Saint-Etienne får lov til at vogte det franske mål. Det normale førstevalg, Tottenhams Hugo Lloris, er ude med en skade.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip