Det gik ikke: Landmand søger kærlighed-par er gået fra hinanden

Den populære tv-vært Lene Beier hjælper de håbefulde deltagere med at finde en at dele livet på landet med i Landmand søger Kærlighed. Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Efter programmet flyttede de sammen, men nu er parret gået fra hinanden.

I TV 2-programmet Landmand søger kærlighed forsøger landmænd fra hele Danmark at finde kærligheden. Den populære tv-vært Lene Beier hjælper de håbefulde deltagere med at finde en at dele livet på landet med.

Læs også

Kan du huske Krumme fra ‘Krummerne’? Sådan ser de ud i dag

I sæson fem kunne seerne være med på sidelinjen, da landmanden Martin Iversen fandt sammen med Natascha Lysen. Da kameraet var slukket, flyttede Natascha ind på Martins gård. 

Men det er fortid nu. Det fortæller Martin til Her & Nu.

“Vi er gået fra hinanden. Det skete sidste år, i 2020. Vi har fundet ud af, at vi havde ikke samme interesser. Vi ville ikke det samme,” forklarer han til bladet.

Skuffet over pigernes udseende

I programmet var Martin ikke tilfreds med udvalget af piger. Han følte sig snydt og syntes ikke, at pigernes billeder stemte overens med virkeligheden. Det fortalte han til Lene Beier.

“Måske føler jeg mig lidt ført bag lyset. Det er vigtigt for mig, at det, jeg ser på billederne, at det stemmer nogenlunde overens. Jeg har ikke fået den vare, jeg har bestilt, hvis jeg skal sige det på sønderjysk,” fortalte han og fortsatte:

“Jeg er heller ikke sådan, at jeg er til en åleslank pige. Det er ikke sådan. Men det nytter bare ikke noget, hvis det ikke svarer.”

Det fik Lene Beier til at forsvare kvinderne. Men Martin stod fast på, at det ikke var ærlighed. Trods skuffelsen fandt Martin og Natascha sammen i programmet, men kærligheden er nu brast.

Martin forklarer til Her & Nu, at tiden lige nu går med arbejde, men han vil gerne finde en at dele livet med. Men det bliver ikke i Landmand søger kærligheden. Det var spændende at prøve, slår han fast, men denne gang bliver det på en anden måde.

Læs også

Stine Bjerre Mortensen jubler: "Hvor er det fantastisk"