Stine Bjerre Mortensen jubler: "Hvor er det fantastisk"

Foto: Per Arnesen TV 2

Det er en glad TV 2-vært, der modtog nyheden.

Lige nu kan seere på TV 2 og DR 1 følge de danske håndboldherrer, der er afsted til VM-mesterskabet i Egypten. Hvis man zapper over på TV 2, så er det Stine Bjerre Mortensen, der er en af værterne, der guider seerne.

Læs også

Progeria-Jesper stoppet af politiet

Den populære TV 2-vært er tre gange før blevet kåret som  Årets kvindelige sportsvært af Billed Bladets læsere, og her i starten af 2021 kan hun føje endnu en pris til samlingen.

Igen er det i kategorien Årets kvindelige sportsvært, men selvom hun har prøvet det før, så betyder det meget for hende at vinde prisen. Det fortæller hun til Billed Bladet.

“Hvor er det fantastisk. Det betyder sindssygt meget for mig at vinde denne pris, og det gør mig virkelig, virkelig glad,” sagde Stine Bjerre Mortensen, da hun modtog nyheden.

“Et mærkeligt sportsår”

På Instagram takker Stine Bjerre Mortensen også for prisen. I et opslag, som hun har delt med sine 37.000 følgere, skriver hun, at det har været et specielt år. 

“Jeg er så glad og taknemmelig for prisen som Billed Bladet kvindelige sportsvært. Det har været et mærkeligt sportsår. Jeg har værdsat mit job endnu mere. Det er jeg glad for, at man har kunne mærke gennem skærmen, “ skriver hun.

Foto: Instagram @stine_bjerre

I 2020 blev TV 2-værten ramt af corona, hvilket påvirkede formen. Forud for dette var der også udgangsforbud i Spanien, hvor hun bor med kæresten Casper U. Mortensen, og så styrtede hun og slog sit knæ. Alt sammen kostede på løbeformen, skriver hun i et andet Instagram-opslag. Men nu er motivationen tilbage. 

“Nu er motivationen og energien kommet tilbage, og jeg nyder at komme ud i naturen. Det gør noget godt for tankerne,” skriver hun til opslaget, hvor hun er trukket i løbeskoene.

Foto: Instagram @stine_bjerre

 

Læs også

Dansk kendis afslører: Fyret fra Mads & Monopolet

 

 

 

Dagens Gossip