Diamantprinsessen skal have pengepungen frem: Politiet idømmer Elvira en bøde

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Elvira Pitzner, som hurtigt fik cementeret sit navn i tv-branchen, og som allerede er blevet en garvet tv-personlighed, kan se frem til at skulle hive pengepungen frem.

Elvira Pitzner, som også er influencer, kan dog trøste sig med, at hun ikke er den eneste, der er blevet idømt en bøde. Elvira var nemlig sammen med flere store influencere til festen, som ordensmagten fik lukket ned. 

Diamantdatteren kunne efterfølgende se frem til, at festen ikke kun kostede nogle drinks, men også en bøde. 

Det skriver SE og HØR

Læs også

Mor fanger 2-årig i at gøre ulækker ting med tandbørsten

Diamantprinsessen, som ellers ikke plejer at have problemer med at finde ordene, knyttede ikke mange ord til situationen, hvor hun, sammen med 72 andre festglade mennesker, endte med at blive sigtet for at overtræde coronarestriktionerne. 

Realityprogrammet "Bare Elvira", som naturligvis omhandler Elvira Pitzner, er såmænd blevet platformen, som Elvira bruger til at dele sine tanker om episoden, hvor hun ligeså fortæller, at hun i den grad er en person, der er i mediernes søgelys. 

"Jeg kan seriøst ikke gøre noget, uden at det kommer i medierne og bliver omtalt på en eller anden negativ måde," kommer det fra Elvira i programmet, da hun knytter nogle ord til episoden. 

Bøden, som Elvira og de andre blev idømt for at overtræde det daværende forsamlingsforbud, satte kontoen 2500 kroner tilbage. 

Stripklubben, hvor festen blev afholdt, har naturligvis også været i fokus. Det blev bekræftet, at ejeren blev sigtet for overtrædelsen af to andre coronarestriktioner, herunder forbuddet om fastsatte lukketider, hvilket var 22.00, men også at servere alkhol efter førnævnte tidspunkt.

Elvira Pitzner understreger dog også, at der ikke var strippere til stede, da de befandt sig på klubben.

Læs også

Se Mark Wahlbergs vilde forvandling: Så meget har han taget på

 

Dagens Gossip