Se Mark Wahlbergs vilde forvandling: Så meget har han taget på

Foto: Shutterstock.com

Hollywoodstjernen Mark Wahlberg vil umiddelbart være at finde på listen over skuespillere, som mange vil kunne genkende, da han har været med i mange populære film.

Mark Wahlberg er meget kendt, og det var derfor ikke overraskende, da han delte et opslag på Instagram, hvor hans daglige rutine blev beskrevet.

Opslaget viste blandt andet, at hans dag starter klokken 02.30. Dette kan i sig selv virke rublende skørt for mange. Det har dog meget at gøre med, at han går meget op i sin fysik, hvorfor han får sit første måltid klokken 03.15, hvorefter han går ned i sit fitnesslokale og påbegynder dagens første træningspas.

Læs også

Mor fanger 2-årig i at gøre ulækker ting med tandbørsten

Det er blandt andet ovenstående, der har gjort, at uhyre mange mennesker blev overrasket, da de faldt over Mark Wahlbergs nylige opslag på Instagram. 

Der er vedhæftet to billeder til opslaget, hvilket viser før- og efterbilledet af filmstjernen, og man tænker med det samme, at det umuligt kan være ham, da de to billeder er blevet taget med blot tre ugers mellemrum.

Han afslører dog også, at han er ved at forberede sig til sin rolle i en kommende spillefilm, hvilket krævede, at han fik "bulket" op og tilføjet nogle kilo. 

Det ser dog ud til, at mange blev fanget på hælene, selvom Wahlberg selv har snakket om rollen i den kommende film, da han blev interviewet af Jimmy Kimmel, hvor han såmænd også kom ind på, hvad filmen kommer til at handle om.

Han kunne nemlig løfte sløret for, at den kommende film, hvor han altså er at finde på rollelisten, kommer til at være et biografisk portræt af bokseren Father Stuart Long - hvilket altså krævede en vægtøgning på 14 kilo.

Det hold, der står bag filmen, har dog handlet hurtigt, hvorfor forberedelserne altså er kærkomne, og hvorfor, at Mark Wahlberg skal stå klar til at optage sin scener om blot få uger. 

Wahlbergs daglige rutine, som tidligere nævnt, blev derfor skiftet ud med det samme, hvilket betød, at han måtte vinke farvel til såvel trænings- som kostplan. 

I og med, at vægtøgningen skulle ske hurtigst muligt, måtte han finde det tunge skyts frem. Han har i disse dage sagt farvel til sundheden og i stedet druknet sig i nuggets og hot wings - som han skyller ned med seks øl. 

Mark Wahlberg gør i hvert fald, hvad der skal til, hvis det omhandler noget, som han brænder for, hvilket denne transformation da også vidner om.

Læs også

Kvinde idømt fængsel: Smuglede livsfarlig genstand i skeden

 

Dagens Gossip