Dick Kaysø afslører stort karriereskift: Du gætter aldrig hvad han laver i dag

Skrevet af Sarah S

41 uger siden

|

04/08/2023
Foto: Andreasen Lars E/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Foto: Andreasen Lars E/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Dick Kaysø er rigtig glad for sit nye job.

Dagens topnyheder

For mange er han 'Krummes far'. Den rolle spillede Dick Kaysø nemlig tilbage i 1990'erne - men siden har han også medvirket i mange andre danske film og serier.

Senest har Dick Kaysø været aktuel i Netflix-serien 'Sygeplejersken, hvor han spiller Kenny, bror til Arne, som bliver dræbt af sygeplejersken,

I dag er Dick Kaysø 76 år, men han er stadig ikke gået på pension. Tværtimod - så er han i fuld gang med ar arbejde. Både som skuespiller, men også som noget helt andet. 

Dick Kaysø er nemlig buschauffør, og det har han været siden 2018. 

Det er en drøm han altid har haft, og derfor tog han springet for efterhånden 5 år siden. 

"Har du ikke været i fjernsynet"

"Jeg kører bus for at møde mennesker! Når folk træder ind i min bus, træder de på en måde også ind i mit hjem, og så skal de have en varm velkomst.
Jeg oplever, at folk er rigtig venlige. Nogen genkender mig ikke, andre kigger en ekstra gang og spørger: 'Har du ikke været i fjernsynet?," lyder det fra Dick Kaysø i et Instagram-opslag fra UCplusuddannelse.

Du kan se opslaget med Dick Kaysø nederst i artiklen.

Dick Kaysø kører for DitoBus i Nordsjælland, blandt andet på ruten mellem Helsinge og Gilleleje. 

"Alle ruterne er mine favoritruter, for heroppe er landskabet bare så fantastisk, og jeg elsker at køre de smukke ruter," lyder det fra den 76-årige skuespiller. 

For nyligt har han været på efteruddannelseskursus hos UCplus, og det er noget, som han har været rigtig glad for.

"Det har været rigtig hyggeligt med et gensyn med alle herude, både underviserne og dem i administrationen. Alle er så venlige og hjælpsomme, og underviserne er virkelig vidende. Og det er super vigtigt at blive opdateret på ændringer i færdselsloven og generelt få genopfrisket regler mm." siger Dick Kaysø