Disse rejser er revet væk i efterårsferien

Skrevet af Julie Møller

08/10/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Efterårsferien venter lige om hjørnet for rigtig mange, men du er allerede for sent ude, hvis du vil på charterferie med TUI og Spies.

Dagens topnyheder

De to rejseselskaber, TUI og Spies, melder nemlig, at alt er udsolgt i efterårsferien.

Det skriver Ekstra Bladet.

Danskerne vil sippe drinks og nyde solens stråler i uge 42, og det betyder altså, at begge rejseselskaber oplyser, at alt er udsolgt i uge 42. Det er især Cypern og Grækenland, der lokker danskerne til at hoppe ombord på et fly og rejse til lunere temperaturer. 

Tør at bestille ferie

Hele verden er midt i en pandemi, og det ikke til at vide, hvordan smittetallene udvikler sig uge for uge. Derfor kan det også virke som en usikker beslutning at bestille solferie til flere tusinde kroner. Men det har altså alligevel ikke afholdt mange danskere fra at gøre det. Det er der en god grund til, ifølge Mikkel Hansen, der er kommunikationschef i TUI Danmark. Et tiltag fra rejseselskabet har gjort det nemmere og ‘mere trygt’ for danskerne at bestille ferie. Det er en bedre mulighed for afbestilling, der er årsagen. 

“Vi ser, at langt størstedelen af vores bestillinger kommer fra folk, som ikke har været på ferie med os før. Det er jo et udtryk for, at vores tiltag virker," siger han til Ekstra Bladet.