DMI: Endnu en blæsende kold våd dag - Minusgrader i nat

Foto: Shutterstock.com

I dag bliver vejret desværre heller ikke noget at prale af. Det bliver ganske koldt, det kommer til at blæse, og så kommer det til at regne en hel del.

Det er heller ikke i dag, at vi kan gå udenfor døren og blive mødt af varmegrader, der næsten vælter os omkulds. Lange bukser og varme jakker er stadig foretrukket, når danskerne skal bevæge sig ud om morgenen, og der går stadig en uges tid, før vejret begynder at blive rigtig godt igen.

Indtil da må vi væbne os med tålmodighed, og forsøge at finde de små lyspunkter, der kommer i løbet af dagen. I dag vil lyspunktet være den mængde sol, som der kommer i løbet af dagen. Desværre er det ikke meget, for den bliver erstattet af grå regnfulde skyer.

Læs også

Politiet advarer mod fupmagere: Med dette trick stjæler de dine penge til sommer

Det kommer nemlig til at regne over det meste af landet i løbet af dagen, og det kommer samtidig til at blæse en hel del. Fra vest vil der kommer jævn til frisk vind, mens der ved kysterne forventes at komme hård vind.

Temperaturen kommer til at ligge på omkring de 10 grader, mens der i nat vil være forventes at komme minusgrader for første gang i lang tid. Det vil derfor være en god ide at få tændt for varmen, hvis den ikke allerede er tændt.

Et par fine dage i vente

Selvom det først bliver i næste uge, at vi kan se frem til dage med omkring 20 grader i luften igen, så er der flere dage i denne uge, der går hen og blive ganske udemærket. Eksempelvis får vi hele 16 grader på torsdag, og det fortsætter hen ad fredagen.

Om lørdagen forventes der en del sol og 15 grader, mens der dog kommer en masse vind i løbet af dagen, der får det til at føles væsentligt koldere. Søndag falder temperaturen igen, og der vil den være på omkring de 12 grader, inden det i den kommende uge 20 begynder at blive varmere og mere tørt igen.

Det vil være i næste uge, at vi skal forvente at runde de 20 grader igen, og vejret lægger op til shorts og t-shirt.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip