DMI med overraskende melding: Sol, tørvejr og 25 grader vender tilbage

22/09/2023 19:00

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er chancer for, at danskerne få lov at opleve endnu en meteorlogisk sommerdag.

Mest læste i dag

Torsdag aften udsendte DMI en risikomelding, der lød på, at der ville falde kraftig regn landet over.

Den kom som et mindre chok for en række danskere, der torsdag kunne opleve hele 25,3 grader omkring Holbæk Flyveplads.

Med en sommerdag mod slutningen af september måned, var der flere danskere, der troede, at det måtte være slut med sommerligt vejr, men de danskere kan godt tro om igen.

I næste uge melder DMI ud, at der muligvis kan blive 25 grader lokalt om onsdagen. Derudover vil det være ganske tørt med nogen eller en del sol, hvorfor det igen kommer til at føles som sommer i Danmark.

Og faktisk kan danskerne se frem til flere sommerlige dage i næste uge.

Mandag, tirsdag og onsdag vil alle dage byde på nogen eller en del sol, hvor der samtidig vil være klart vejr med temperaturer op til 21 grader mandag, 22 grader tirsdag og muligvis 25 grader lokalt onsdag.

Torsdag og fredag vil stadig være varme ifølge DMI, men her er det slet ikke utænkeligt at regn og byger bliver en del af vejrmenuen.

Op til næste uges start er der dog ikke meget at råbe hurra for, men det at skulle væbne sig med tålmodighed er ikke ligefrem noget nyt for danskerne, der har gjort det hele sommeren.

Derfor skal man passe på med at gemme solbrillerne og badetøj for langt væk, da det kan være, at det skal luftes en sidste gang i næste uge.