DMI med varm melding: 25 grader i vente

Foto: Shutterstock.com

Blæst, regn og byger. Efteråret har i den grad meldt sin ankomst, men det ser dog ud til, at vi kan forvente lidt sensommervejr.

Efterårsvejret har ramt det danske land med blæst, regn og byger. Dagene bliver kortere, det bliver koldere, og de fleste af os skal lige indstille os på, at nu er det efterårstid.

Læs også

Lisbeth Østergaard smider tøjet: Se billederne

I næste uge ser det dog ud til, at det bliver noget lunere og mere solrigt, og vi kan se frem til at få en enkelt meteorologisk sommerdag med temperaturer over 25 grader, oplyser DMI.

Men vi starter med dagens vejr. I dag bliver det skyet vejr med lidt regn, i eftermiddag klarer det op fra nordvest med mest tørt vejr og lidt sol. Temp. mellem 15 og 20 grader, og jævn til hård vind fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis op til kuling. I aften kan Bornholm forvente endnu regn, og i nat vil der i hele landet være spredte byger og til dels klart vejr. 

De kommende dage ser ud til at blive en gentagelse af dagens vejr. Regn, byger og lidt sol hist og her. Dagtemp. mellem 15 og 18 grader, og lørdag og søndag bliver det en smule varmere med op til 20 grader. Varmen kommer også til præge næste uges vejr, hvor det ser ud til, at der kommer en sommerdag.

Meteorologisk sommerdag i vente

Uge 38 bliver overvejende tørt, solrigt og lunt vejr. Først på ugen ventes dagtemperaturen op mellem 20 og 25 grader, dalende til 14 til 18 grader senere på ugen, skriver DMI.

Herefter er det tilbage til efterårsvejret, som vi kender til det: En god blanding af sol, regn, blæst og byger.

Hvordan har du det med, at efteråret er ankommet? Er du okay med, at det bliver køligere og mørkere? Eller savner du sommeren allerede?

Læs også

Billede af Toves klasse kom ikke med i skolekatalog "på grund af corona"

 

Dagens Gossip