DMI melder om vejrskifte: Først godt og dernæst skidt

Foto: Shutterstock.com

Fra i dag begynder vejret at arte sig pænt igen, men sent på ugen vil det gå den modsatte vej igen.

Efter en lang periode uden sol og med masser af regn, var det endelig tid til en dag med tørvejr og solskin meget af dagen i går. Sådan kommer det til at være de kommende dage, men desværre så kommer der endnu et vejrskifte derefter, som i den grad sender temperaturen ned.

Først tager vi dog lige et kig på, hvordan vejret kommer til at blive i starten af denne uge.

Læs også

Endelig: Så er der nyt fra Statsministeren

I dag mandag forventes det, at der kommer nogen eller en del sol i løbet af dagen, men der ivil også komme enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 8 og 13 grader, og der vil komme let til frisk vind omkring nordvest.

Tirsdag får vi igen nogen eller en del sol, men der vil være mulighed for et par enkelte byger. Temperaturen forventes at svinge mellem 9 og 15 grader, hvor der bliver varmest i Jylland.

Onsdag igen tørt med nogen eller en del sol, og det forventes ikke, at det vil komme til at regne. Temperaturen vil ligge på mellem 10 til 15 grader, hvor det vil blive varmest i de sydøstlige egne.

Torsdag bliver det tørt først på dagen, men det vil også være meget skyet. Senere skulle det klare op, og så er der mulighed for en del sol flere steder. Temperaturen vil ligge mellem 10 og 16 grader.

Fredag kan meget vil blive den bedste dag i denne uge, hvor der bliver tørt og med en del sol. Temperaturen vil også ende på sit højeste i denne uge, hvor der bliver helt op til 17 grader. I løbet af natten forventes også helt op til 10 grader.

Lørdag lidt eller nogen sol, og der forventes enkelte lokale byger. Temperaturen vil ligge mellem 11 og 16 grader. Om natten bliver det skyet med regn, og temperaturen vil falde meget. Omkring 1 til 5 grader i løbet af natten.

Søndag begynder et andet vejrskifte desværre. Der kommer ustadigt vejr, der både kan byde på byger med regn og hagl. Derudover vil temperaturen begynde at falde de efterfølgende dage, hvor vi igen kan forvente frost.

Læs også

På trods af øget smittetryk: Gode nyheder i Danmark

 

 

Dagens Gossip