DMI melder om vejrskifte: Nu sker det

Skrevet af Henrik R

13/08/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Efter gårsdagens skybrud er det et mere opløftende vejr, vi får os i den kommende tid.

Dagens topnyheder

Efter gårsdagens skybrud, der efterlod mange med våde fødder, ser det nu ud til, at vejret vender til det bedre. Dagens vejrudsigt lover tørvejr i det meste af landet, og temperaturen kan nå op til behagelige 23 grader.

DMI rapporterer, at der er udsigt til næsten tørvejr i dag. Selvom Jylland kan opleve et par lette byger, vil resten af landet stort set forblive tørt.

Der vil være perioder med mange skyer, men solen vil også kigge frem fra tid til anden. Temperaturen vil ligge mellem 18 til 21 grader. Så hvis du havde håbet på en solrig dag i liggestolen, skal du nok vente lidt endnu.

Udsigten for den kommende uge ser også forholdsvis lys ud. Dagtemperaturerne vil fortsat ligge mellem 18 til 23 grader og lokalt kan der komme op til 25 graders varme. Vejret vil byde på en blanding af regn, byger og solrige perioder.

Herunder kan du få en oversigt over vejret for den kommende uge:

Ugeoversigt:

  • Mandag: Dagen vil byde på solrige perioder, men også skyer. Temperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader, og i de østlige egne kan den endda nå op til 25 grader. Aftenen vil være solrig, men natten vil blive mere skyet med mulighed for regn eller byger i Jylland.

  • Tirsdag: Dagen starter med lidt sol, men vil hurtigt blive skyet med byger, især i de østlige egne. Bygerne kan være ledsaget af torden. Temperaturen vil ligge mellem 20 og 24 grader.

  • Onsdag: En dag med sol og kun få lette byger. Temperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader. Natten vil være delvist klar.

  • Torsdag: Dagen vil byde på solrige perioder, men også skyer. Der er en lille chance for en byge. Temperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader.

  • Fredag: En tør dag med sol. Temperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader.

Samlet set ser det ud til, at vejret er på vej mod bedre tider efter gårsdagens udfordringer. Så selvom liggestolen måske skal vente lidt endnu, er der stadig masser af gode grunde til at nyde den danske sommer.