DMI melder ud: Vejrskifte på vej

Foto: Shutterstock

DMI melder ud om et vejrskifte, der i den grad sender sommeren over Danmark.

Juni lakker mod enden og dermed er den første af tre måneder sommermåneder allerede ved at være forbi. Det er dog uden, at vi har haft en rigtig fornemmelse af, at det endelig er blevet sommer.

Den fornemmelsen kan vi dog begynde at få fra i morgen, hvor temperaturen ventes at stige op til 25 grader, og dermed kan det blive en vaskeægte sommerdag ifølge DMI.

Læs også

Ulækker sandhed om din gamle hovedpude

Ifølge DMI ventes en tør og solrig dag med temperaturer op mellem 20 og 25 grader. Derudover vil der være lidt svag til jævn vind i løbet af Sankt Hans aften.

Fredag ventes temperaturen at stige yderligere. Vi vil få mellem 23 og 28 grader, og der ventes nogen eller en del sol. Dog kan der i løbet af eftermiddagen komme regn eller byger, og nogle af disse kan være med torden.

Natten til lørdag ventes også at blive ganske varm, da vi får mellem 15 og 20 grader.

Lørdag bliver en blandt dag. Der ventes lidt eller nogen sol, men også byger flere steder med torden. Temperaturen vil ligge mellem 22 og 27 grader, så det kan blive en rigtig lummer dag, mens der om natten ventes 13 til 18 grader.

Søndag ventes nogen eller en del sol, men igen vil der lidt senere på dagen være skyet vejr med byger. Temperaturen ligger mellem 22 og 27 grader.

Mandag bliver en våd dag med mange tordenbyger, men senere vil der komme nogen sol. Temperaturen ventes at ligge på mellem 23 og 28 grader.

Læs også

DR afslører ny stor tv-satsning

 

 

Dagens Gossip