Død mand fundet i Kolding: Kan være forsvundet 39-årig

Mysteriet, om hvad der er sket med 39-årige Jonas Elfar Birgisson, der ikke har været set i over en måned, kan være løst.

En jæger fandt søndag en død mand på en mark ved Kolding, og en obduktion skal nu fastslå identiteten.

- Obduktionen blev foretaget i går (tirsdag, red.), så vi får besked i løbet af eftermiddagen, om det eventuelt er Jonas Elfar Birgisson, siger politikommissær Poul Steffensen til TV Syd.

Politiet blev ifølge tvsyd.dk kaldt ud til en mark nær Plovfruen sydvest for Kolding søndag eftermiddag. Det lykkedes dog ikke for politiet at identificere offeret.

39-årige Birgisson forsvandt 18. februar. Ingen har set ham siden.

Det fik i slutningen af marts Sydøstjyllands Politi til at bede offentligheden om hjælp til at komme i kontakt med manden.

Efterforskningen havde på det tidspunkt tydet på, at Birgisson havde forladt sin bopæl på Stejlbjergvej 17 i Kolding uden penge, papirer eller telefon.

Han blev beskrevet som en dansk udseende mand, der var spinkel af bygning med skulderlangt mørkeblond hår, som ofte er sat i en hestehale.

Birgisson blev endvidere beskrevet som en enspændertype uden omgangskreds.

Politiet har i forbindelse med hans forsvinden haft kontakt til sygehuse, men det har ikke givet resultat. Heller ikke kontakt til forsorgshjem i området har ført til en afklaring af, hvad der er sket med den efterlyste.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip