Dokumentar går tæt på Hiters lyster: Elskede at blive sparket og tisset på

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er blevet lavet mange dokumentarfilm om Hitler. Der er dog nu kommet endnu en, som man kan argumentere for, er lidt atypisk.

Folkene bag den nye dokumentar, der omhandler Adolf Hitler, har valgt en lidt anden tilgang en normen, da de har valgt at gå ualmindeligt tæt på hans sexliv, forskellige lyster og partnere. 

Det er værd at notere, at man i dokumentaren ikke har lagt finge imellem, når der bliver fortalt om Adolf Hitlers - en af verdens mest forhadte mænd - og hans underlige lyster. 

Det skriver Avisen.dk

Læs også

'Tidsrejser': Verden nærmer sig tre dage med mørke

Dokumentaren, der hedder "Hitlers Hemmelige Sexliv", er netop blevet vist i England. I kølvandet har man allerede hørt om nogle meget overraskende afsløringer, der omhandler Hitlers præferencer i sengen.

"Hitlers Hemmelige Sexliv", der er lavet til Discovery Networks, bringer hidtil uhørte påstande, der omhandler Hitlers sexliv. Det kom blandt andet frem, at Hitler skulle have haft et incestlignende forhold til sin niece, der var 19 år yngre, Geli Rauba. 

Det skulle have været et forhold, der startede, da hun var blot 17 år.

I dokumentaren har man dog gjort sig nogle spekulationer om, hvorvidt hans niece mistede livet, da hun indviede andre i Hitlers trang til at blive tisset på.

Det ovennævnte udsagn, der omhandler Hitler, som ønskede at blive tisset på, skulle være et rygte, der blev startet af Otto Strasses, da han udtalte, at diktatoren nød at blive tisset på. 

Det var også Otto Strasses, som Hitlers niece skulle have fortalt, at han elskede at blive tisset på. Det hævdes, at hun efter at have fortalt Otto om deres sexliv, blev fundet død kort efter. 

Dødsårdagen lød på selvmord af et skud i brystet. 

The Sun har talt med Robert Kaplan, historiker og professor i retspsykiatri, har knyttet nogle ord til afsløringen om Hitlers tis-kink. Han fortæller hertil, at det stemmer meget overens med hans profil.

"Sado-masochistiske tilbøjeligheder passer perfekt ind i Hitlers personlighed. På den ene side fremstod han den dominerende karakter, der gik rundt med en pisk og elskede alle uniformerne, som er den sadistiske side. Men den anden side af sado-masochisme skal ydmyges. Det er ret muligt, at en sådan person ville have denne seksuelle praksis," udtaler professoren til The Sun.

Læs også

Mor sagsøger daginstitution: Brækkede nyfødt datters arm

 

Dagens Gossip