Mor sagsøger daginstitution: Brækkede nyfødt datters arm

Foto: Privat

En fortvivlet mor fra Spring, Texas påstår, at medarbejderne på en lokal daginstitution er ansvarlige for at brække hendes lille datters arm, og har nu delt sin historie med lokale medier.

Det kan være en udfordring for nybagte forældre at aflevere deres små guldklumper i daginstitutioner, for er der noget man vil som nybagt forældre, er det vel at sørge for sit barns ve og vel, hvilket bedst kan klares når barnet er i forældrenes varetægt. 

Læs også

Tvillingepar ville ære afdød far: Puttede hans aske i bowlingkugle

Derudover skal man på sin vis også have en blind tillid til, at de ansatte i daginstitutionen kan varetage deres arbejde, og passe på de forsvarsløse små børn. 

Når man så som forældre opdager, at dette ikke er tilfældet, står man pludselig i en følelsesmæssig voldsom svær situation.

Sådan en skrækkelig oplevelse har Alecia Jenkins angiveligt haft, og har da hun delte sin historie rettet en voldsom kritik mod Children Lighthouse Daycare i Spring Harmony. Hun hævder, at hendes 3-måneder gamle pige blev efterladt alvorligt såret, mens hun var i institutionens varetægt.

Ifølge Newsner, skulle Jenkins have afleveret sin datter for første gang den 2. april, for at vende tilbage til sit job som 2. klasses lærer efter at have fri til barselsorlov.

Jenkins sagde, at i mellem undervisningen hendes egne klasser, ville hun logge ind på dagplejens kameraer, så hun kunne overvåge sin lille pige, og se om alting gik som det skulle - det gjorde det dog ikke.

Den nybagte mor blev nemlig forfærdet, da hun pludselig bemærkede, at der var noget galt.

"En af lærerne i klasseværelset tog hende op fra en vugge, og jeg bemærker, at der var panik," - fortæller Alecia Jenkins og fortsætter:

"At hun måske havde gjort noget forkert. Og så bemærkede jeg, at hun gik til klasseværelset telefon og kaldte i nogle af hendes kolleger, og de overfyldt omkring min datter, og de kiggede på hendes arm og rørte ved den. Og så lagde jeg mærke til, at den bare var helt slapt."

Moderen tilføjede: "Det var bare virkelig svært at se sin datter hjælpeløs omkring komplet fremmede, og jeg tænker bare på den smerte, hun var i."

Alecia skyndte sig til børnehaven for at hente sin datter, kun for at få at vide af medarbejderne, at alt var i sin skønneste orden, og at datteren havde det fint.

"De sagde, at hun vil være ok. Hun kan have sovet forkert på armen. Det kan være at armen bare skal sættes tilbage på plads, så ville det være i orden, "

Alecia nægtede dog at tage let på sagen og kørte i stedet sit barn på skadestuen. Der viste røntgenbilleder, at den lille havde en brækket arm.

"Humerusbenet, der var et brud i knoglen. De sagde, at det er typisk relateret til situationer med børnemishandling, "

Den manglende omsorg og forståelse fra de ansatte, har naturligvis resulteret i en brist i tilliden mellem Alecia og de ansatte. Faktisk i sådan en grad, at den unge mor nu vil sagsøge institutionen for "Overfald, vold, og / eller uagtsomme handlinger i forbindelse med den tre måneder gamle piges tid i institutionen"

Datteren skulle efter sigende være nogenlunde okay efter episoden, men modtager nu smertestillende, og har samtidig den lille arm i gips, i op til seks uger, mens armen heler. 

Læs også

Familie i chok over besked ved gravsted: “Vi har aldrig elsket dig”

 

Dagens Gossip