DR-darling undskylder over for konen

Tidligere på ugen jokede DR-værten Thomas Skov Gaardsvig, gennem et billede på sin Instagram-profil med, at han var i gang med en roman med titlen "Fifty Shades of Forest" med en tyk reference til den erotiske romanserie "Fifty Shades of Grey" og sit eget efternavn oversat til engelsk.

Nu viser det sig, at der rent faktisk er noget om snakken. For Skov har igen brugt sin Instagram-profil til at afsløre, at han nu skal i gang med at skrive en bog om de små forskelle mellem kvinder og mænd.

- Til maj udgiver jeg en bog fuld af betragtninger om mænd og kvinder, røber Thomas Skov, der allerede undskylder over for sin kone, som må formodes at være en del af feltarbejdet.

Hun har tidligere medvirket i programmer med gemalen.

- På forhånd undskyld til Emilie Bruhn, skriver han til sin kone, som han blev gift med i efteråret 2014 og rejste på bryllupsrejse med i New Zealand i januar.

Sidste år udgav Thomas Skov sammen med komikeren Geo bogen "Den ultimative skønhedsguide - cirka 99 genveje til det perfekte liv. +/-" Derudover skal han fredag sende backstage fra årets første X Factor-live-program gennem dr.dk.

Se billedet her: http://instagram.com/p/zATrU5ECKr/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip