DR-kendis bliver snart mor til to - men én ting knuser hendes hjerte

21/04/2023 17:15

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun viser nu babybulen frem i et hjerteskærende opslag.

Mest læste i dag

Michelle Olsen, som danskerne stiftede bekendtskab med under hendes medvirken i DR-formatet "Den store bagedyst", kunne i februar afsløre, at hun venter barn nummer to.

Men lykken over at skabe et nyt liv havde måske været større, havde hendes afdøde mor været her til at se det ske, til at se det vokse år for år.

Og nu, i et Instagram-billede, viser hun babybulen frem, hvilket ledsages af et hjerteskærende skriv.

"Der er én person, som denne lille fyr ikke kommer til at kende og møde. Det river mig allerede lidt i stykker, og selv om jeg hele tiden har vidst, at det var realitet," skriver hun og fortsætter:

"Jo større maven bliver, desto mere virkeligt bliver det også, at vi inden længe har to små drenge i huset. Men mere virkeligt bliver det også, at jeg skal være mor igen, uden min egen mor bliver en del af det."

Satte livet på spidsen

Tidligere har hun fortalt til SE og HØR, at se var hendes mors død, der fik hende til at melde sig til Danmarks hårdeste konkurrence.

Michelle Olsens mor døde efter at pludseligt hjertestop og livet blev med ét vendt på hovedet.

"Det satte livet på spidsen, og jeg revurderer mine valg. Så dagen efter jeg havde begravet hende, sad jeg med snot og tårer ud af hovedet og sendte en ansøgning, for måske skulle jeg forsøge at gøre hende stolt – selv om det var for sent, men så kan hun følge med fra oven," har hun udtalt til mediet.

Michelle Olsen er i forvejen mor til 3-årige Vilfred.