DR-vært ramt af hjerneblødning

Skrevet af Mathias Busekist

4 uger siden

|

23/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han har det under omstændighederne godt.

Dagens topnyheder

DR-vært Jesper Dein har desværre måttet meddele, at han har været ramt af en hjerneblødning og er derfor sygemeldt.

Det bekræfter hans chef Gustav Lützhøft over for Ekstra Bladet

"Jesper Dein har været igennem en hjerneblødning og er indtil videre sygemeldt. Han er i bedring og efter omstændighederne ved godt mod. Men der kommer til at gå noget tid førend han kommer tilbage, siger Gustav Lützhøft, der er ledende redaktionschef PÅ DR Kultur, Debat og Musik, til mediet.

Til daglig kan man stifte bekendtskab med Jesper Dein samt hans ekstatiske humør, hvis man tuner forbi "Kulturen på P1".

De fleste vil dog utvivlsomt kende ham som P4's kanalstemme.

I sidste uge blev han desuden hædret med den fornemme DR-pris "Årets værtskollega på radio", som tidligere har været overrakt til DRs internationale korrespondent Steffen Gram.

Prisen går til den kollega, der i særlig grad har udvist kollegaskab og været til inspiration for andre.

En hæder, der i den grad overraskede P1-værten.

"Jeg er så stolt! Det er min første pris, og det er ovenikøbet den fineste, man kan få, fordi den er fra mine kolleger. Jeg er så stolt af, at de har peget på mig - det betyder virkelig meget. Især i en tid, hvor lyd og radio nærmest er det eneste medie, der er i vækst. Tusind tak til alle de gode medværter, der har indstillet mig med de fineste og mest rørende ord, og tak til DR og DR Værter for at stille rammer til rådighed," udtalte han til DR kort efter at have ladet sig hædre.

Forud for Jesper Dein har andre anderkendte navne som Pia Røn, Iben Maria Zeuthen, Kristian Porsgaard, Dorte Krogsgaard, Mathias Hammer, Celine Haastrup og Steffen Gram vundet titlen.