Dronning Margrethe tjekker ud: Derfor flytter hun

Foto: Shutterstock.com

Dronning Margrethe har flere forskellige lokationer, hun kan benytte, og nu er hun tjekket ind i Aarhus.

Dronning Margrethe kan sommetider finde på at flytte for en stund. Det har hun gjort her i påsken, hvor hun flytter ind på Marselisborg for at være omringet af rolige omgivelser. 

Det kommer blandt andet efter, at man har fået opført et hegn om slottet, der skal sikre, at rådyrene ikke springer over. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Regeringen vil indføre bilfrie søndage i Danmark

Slottet er nemlig omringet af flot natur, men det er ikke det eneste, der er at finde nær slottet. Margrethe kan nemlig også nyde en gourmetoplevelse, hvis hun blot går uden for slotsdøren. 

Det er nemlig ikke længe siden, det kom frem, at der var fundet trøfler ved slottet.

Det er dog ikke kun rådyrene, som det nye hegn hjælper imod. Det vil også blive meget sværere for mennesker at bryde ind, hvilket man før har set forsøg på. 

Det er nemlig blot et år siden, at man måtte anholde en 46-årig mand, da han forsøgte at begå indbrud på Marselisborg Slot. 

"Det gamle vildthegn var efterhånden så slidt, at vi hvert år skulle bekoste at udskifte en del af det. Nu laver vi et nyt hegn, siger Vibeke Aagaard Glud ved Aarhus Kommunes Teknik og Miljø til Århus Stifstidende

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange, der håber på at få et glimt af dronningen. Det er andet år i træk, at vi i Danmark lever med coronarestriktionerne, hvilket naturligvis har lagt en dæmper på kongehusets aktivitet.

Den 80-årige Margrethe er naturligivs færdigvaccineret, men hun overholder og lever efter de samme restriktioner som resten af landet. Hun føler med garanti også et stort ansvar for, at man ikke samler sig omkring hende. 

Dronningen holder sig derfor afskærmet fra danskerne.

Læs også

John raser over McDonalds: 'I er håbløse'

 

Dagens Gossip