John raser over McDonalds: 'I er håbløse'

Foto: Twitter

En af kunderne til fastfood-mastodonten McDonalds har påstået, at han har fået brandskader efter en McDonalds-ansat ifølge John ikke gjorde sit arbejde ordentligt.

John Billing ville bare have en kop kaffe, så han kørte gennem McDonalds Drive-Through, men tingene gik ikke helt som planlagt. I hvert fald hævder han, at hele bestillingen endte med et brændt ben, da en af fastfood-restaurantens medarbejdere overleverede den eftertragtede kaffe med et løst låg.

John Billing offentliggjorde derfor en video på Twitter lige efter sin oplevelse på restauranten.

Læs også

Skrækscenarie: Barn gled ud af skilift

”Jeg har nu et brændt ben og kaffe i hele min bil, og jeg skal til at rydde dette rod op,” forklarer John Billing i videoen. Siden er videoen blevet slettet fra Twitter, men alligevel florerer der flere screenshots på Twitter af det tweet, som den uheldige John smed op.

Foto: Twitter

Personalet på restauranten tilbød selvfølgelig John en ny kop kaffe og gav ham servietter, så han kunne få rengjort det værste kaffespild. John Billing var dog ikke tilfreds med, at de ikke kontrollerede, om han havde brug for lægehjælp efter skoldningen på låret.

"Jeg håber, jeg er den sidste, som oplever en hændelse som denne," forklarede Billing i videoen.

Foto: Twitter

Låget sad ikke sikkert på koppen, og John Billing forklarede, at det sprang af, da medarbejderen sendte den varme drik over til ham i bilen. Herefter gik det galt.

 

Ifølge hovedpersonen selv, så skyldtes twitter-videoen ikke, at han ønskede erstatning. I stedet vil han bare gøre opmærksom på problemet og sikre, at det ikke sker for andre personer. Ifølge NCA Newswire har statens sundheds- og sikkerhedsmyndigheder udtalt, at der muligvis er brug for mere træning og uddannelse af personalet i restauranten, og det er ifølge John Billing godt nok for ham.

I 1992 spildte en 79-årig kvinde ved navn Stella Liebeck en kop kaffe i skødet. Hun blev hastet til hospitalet med alvorlige forbrændinger og sagsøgte senere McDonalds, så de kunne dække hendes medicinske udgifter.

Læs også

Kvinder anholdt efter nøgen photoshoot i Dubai

 

 

Dagens Gossip