Efter 37 år er det slut: Kendt butik lukker og slukker

Skrevet af Kamille Isaksen

20/02/2024
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Butikken drejer snart nøglen om for sidste gang.

Dagens topnyheder

De har været i gadebilledet de seneste 37 år, og Holst Sko meddeler nu, at de desværre lukker senest den 30. september efter 37 års drift. Lars Flemming Hansen, medejer af Holst Sko, delte nyheden i en intern meddelelse.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Medarbejderne er blevet informeret om lukningen og har lovet at forblive indtil den sidste åbningsdag for at sige farvel til kunder og venner af butikken. Flemming Hansen udtrykker taknemmelighed over for udlejeren for en retfærdig behandling og anerkender det lange engagement i Horsens, der strakte sig næsten fire årtier tilbage.

Desværre har de seneste år ikke båret frugt for butikkens drift, og med den fortsatte mangel på overskud ser Holst Sko sig nu nødsaget til at træffe den vanskelige beslutning om at lukke. Lukningen betyder afsked med butikschef Carsten Møller og flere medarbejdere, som har været en del af Holst Skos hold.

Efter lukningen vil Holst Sko fortsat være til stede i tre byer: Vejle, Aarhus og Odense. Virksomhedens seneste regnskab viser en positiv udvikling med et overskud før skat på 450.459 kroner sammenlignet med et underskud året før. Selvom Holst Sko A/S har styrket sin økonomiske position, har Lars Flemming Hansen valgt ikke at kommentere det specifikke underskud, som Horsens-butikken har oplevet.

Holst Sko takker samtidig alle kunder og samarbejdspartnere i Horsens for deres støtte gennem årene og ser frem til at fortsætte samarbejdet med kunder i andre byer.