Efter massivt pres: Tivoli måtte lukke dørene

Skrevet af Julie Møller

184 uger siden

|

02/11/2020
Svingkarussellen i Tivoli i København. Her måtte de i weekenden lukke dørene for de mange besøgende. Foto: Tivoli, Lasse Salling
Svingkarussellen i Tivoli i København. Her måtte de i weekenden lukke dørene for de mange besøgende. Foto: Tivoli, Lasse Salling
Rigtig mange måtte vente i timevis, da parken lukkede dørene i flere timer.

Dagens topnyheder

En hyggelig tur i Tivoli endte for mange i stedet for i en lang kø.

Den populære forlystelsespark Tivoli måtte lørdag lukke dørene. Parken, der har adresse midt i København, så sig nødsaget til at lukke indgangene for at sikre, at coronarestriktionerne kunne overholdes. Det skriver TV 2 Lorry.

I sammenlagt tre timer var der lukket, da der var alt for mange mennesker, der stod i kø og ville en tur ind i parken, som blev grundlagt tilbage i 1843. Nu er forlystelsesparken gået ind i kampen for at finde en løsning på de massive køer.

Gode tilbud i hverdagene

Havedirektør, Kasper Schumacher, forklarer, at Tivoli nu kigger på forskellige løsningsmuligheder. 

“Vi kigger på, om man kan booke på forhånd. Vi vil også gerne prøve at se, om vi kan fordele gæsterne, så de kan komme i hverdagene i forhold til at komme i weekenderne. Det kan være, man kan give nogle gode tilbud i hverdagene, så det er mere attraktivt at komme i hverdagene,” forklarer han. 

Tilbage i oktober fik Tivoli kritik for at lukke for mange gæster ind. Men denne gang var det altså køerne udenfor parken, der var problemet.