Efter sønnens død: Nu droppes program med Thomas Helmig

Foto: PR

Et nyt program, som musiker Thomas Helmig har deltaget i, er blevet droppet for nu, da det skulle have været sendt kort efter sønnen, Hugo Helmigs, død.

Et helt nyt program med musiker Thomas Helmig skulle inden længe have haft premiere på Viaplay. Nu står det dog klart, at det ikke bliver en realitet.

Læs også

Kort efter fødsel: Jeanette Ottesen skal skilles

Programmet er allerede blevet optaget, og skulle have haft premiere den 7. december. Som følge af Hugo Helmigs død, har man besluttet at ændre i planlægningen.

Det betyder derfor ikke, at programmet er helt skrinlagt. Derimod betyder det, at det er taget ud af det nuværende skema.

"På nuværende tidspunkt er programmet taget ud af programrækken," skriver Karsten Bartholin, der er Head of Non-scripted Content hos Viaplay, i en mail til Ekstra Bladet.

I programmet følger man musiker og sangskriver Thomas Helmig i 24 timer, mens han lader sig interview af 'Klovn'-skaber Casper Christensen. Programmet er blot ét i en række af programmer, der vil blive sendt på Viaplay under navnet 'All Exclusive'.

Programmet har dog ikke kun Casper Christensen som fast mand. Også Mikael Bertelsen er en del af programmet, hvor han har en rolle, der bedst kan beskrives som en form for interviewcoach.

Det nye program på Viaplay vil have en ny gæst fra gang til gang, hvilket blandt andet kommer til at omfatte kendte danskere som Iben Hjejle, Sofie Linde og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Formålet er, at de kendte, der tager del i programmet, skal deltage i en både dyb, men også underholdende snak med Casper Christensen, hvor emner såsom misbrug, berømmelse og grådighed kan blive berørt.

Læs også

Ny dansk vaccine kan vise sig at beskytte mod flere sygdomme

Egentlig skulle programmet med Thomas Helmig have været sendt den 7. december, men som følge af, at Hugo Helmig døde den 23. november i sin lejlighed i København, har Viaplay altså valgt at fjerne det midlertidigt fra programrækken.

 

Dagens Gossip