Efter tragisk ulykke i skisportsområde: Nu er der nyt om den 49-årige danskers kritiske tilstand

Kamille Isaksen

27 uger siden

|

12/01/2024
Nyheder
Foto: Austrian Interior Ministry/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Austrian Interior Ministry/EPA/Ritzau Scanpix
Der er nu nyt om den 49-årige danskers kritiske tilstand efter ulykken.

Dagens topnyheder

I starten af ugen oplevede en dansk familie en tragisk ulykke i det østrigske skisportsområde Hochoetz, da de faldt syv meter ned i en svævebane-gondol.

Ulykken efterlod en 49-årig mand i livsfare og tre andre familiemedlemmer alvorligt tilskadekomne.

Ifølge B.T., der fik ulykken bekræftet af en vagtchef ved det lokale politi, bestod familien af et brødrepar på 46 og 49 år samt den 49-åriges børn, en 20-årig søn og en 19-årig datter.

Ulykken fandt sted omkring klokken 10.30, da et træ væltede ned i et kabel, hvilket forårsagede gondolens fald. En omfattende og vanskelig redningsaktion blev iværksat, kompliceret af tæt tåge og svært tilgængeligt terræn. Fire akutlægehelikoptere blev indsat, og de sårede blev hejst op med et kabelspil.

Hubert Juen, vagtchef ved Bezirkspolizeikommando Imst, lagde heller ikke skjul på, at der var tale om en tragisk ulykke.

Der gik dog ikke længe før, at moren Patricia Tolstrup Lindvig delte sin hjerteskærende oplevelse i et opslag på Facebook, hvor hun løftede sløret for, at alle fra ulykken var uden for livsfare.

Opslaget kan ses her: 

Men nu er der endnu mere nyt i sagen om de tilskadekomnes tilstand. 

Det skriver TV 2

Ifølge Johannes Schwamberger fra Tirol Kliniken, hvor den 49-årige mand er indlagt, ligger danskeren stadig på intensiv og er fortsat i kritisk tilstand. Hertil understreger han, at den 49-årige dansker vil komme til at ligge der i lang tid endnu. 

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.