Ekspert: Bendtners valg af klub og liga er rigtigt

admin

|

15/08/2014

Dagens topnyheder

Angriberen Nicklas Bendtner har i tyske Wolfsburg valgt et godt sted at fortsætte karrieren, men om det bliver en succes er tvivlsomt og meget op til danskeren selv.

Det er sammenfatningen fra bundesligaeksperten Henrik Hvillum, der gennem en årrække har kommenteret tyske kampe for Eurosport.

- Valget af klub og liga er rigtig. Den fysiske spillestil i Bundesligaen passer godt til ham. Og Wolfsburgs spillestil med en bevægelig midtbane bag en target-spiller i front passer også godt til ham, siger Henrik Hvillum.

Han mener godt, at danskeren kan spille sig til en plads i angrebet, når han ellers er tilbage i form.

- Ivica Olic er jo en anden type end Bendtner og kan også godt spille lige bag Bendtner, så de vil kunne supplere hinanden godt. Og umiddelbart er Bendtner bedre end Bas Dost, som er en stor target-spiller, vurderer Hvillum.

Men derfor behøver Bendtners ophold i klubben ikke blive en succes.

- Jeg er skeptisk, fordi han ikke har præsteret i to år, så det kræver virkelig, at han bider tænderne sammen og viser sit værd.

- Desuden kan matchet med Bendtner og træner Dieter Hecking blive meget interessant. Hecking er lidt den gammeldags type ligesom Felix Magath, så umiddelbart vil han ikke gå godt i spænd med Bendtner. Det kan godt slå gnister, mener Henrik Hvillum.

Wolfsburg har ikke officielt præsenteret Nicklas Bendtner som ny spiller, men tidligere torsdag aften oplyste klubbens presseafdeling til TV2, at det vil ske fredag klokken 12.30.

Bendtner har været klubløs, siden kontrakten med Arsenal udløb 1. juli.

/ritzau/