Ekspert: Derfor er årets ‘Vild med Dans’-sæson den mest spændende nogensinde

Årets dommere i 'Vild med dans' er især vilde med tre kvindelige nydansere. Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Der er en helt speciel grund til, at dette års ‘Vild med dans’-sæson er den mest nervepirrende nogensinde.

Seje damer. De er grunden til, at årets ‘Vild med Dans’-sæson er den mest spændende nogensinde.

Læs også

Nu kommer Netto med besked til alle kunder

Helt specifik er der tale om tre seje damer, der i år har imponeret dommerne. Emili Sindlev, Nukaka Coster-Waldau og Merete Mærkedah, der danser med henholdsvis Mads Vad, Silas Holst og Thomas Evers Poulsen har gjort arbejdet svært for oddsætter og 'Vild med dans'-ekspert hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Det er en sæson, hvor alt kan ske, og intet er givet på forhånd, forklarer han i en pressemeddelelse fra Danske Spil. Det gør det både mere udfordrende, men bestemt også spændende at sætte odds på, hvem der kan kåres som vindere den 19. december. 

“Normalvis er der et enkelt par eller to, som ligger sig i spidsen fra start. Men i år er der altså en trio af seje damer, der brillierer gang på gang og får høje points fra dommerne, og som derfor på nuværende tidspunkt ligger i front som vindere af VMD 2020,” siger Mathias Reimer Larsen.

Men der er ikke nogen, der skal føle sig for sikre endnu. Der kan nå at ske meget. 

“Jeg har tidligere nævnt, at Albert Rosin Harson, der er partner med Jenna Bagge, sagtens kunne komme ind og overraske med en topplacering. Nu er der kommet endnu en nydanser på den liste. Janus Bakrawi, som danser med Karina Frimodt, har fået virkelig gode point fra dommerne i forrige uge og til Knæk Cancer showet i fredags. Så han kan også komme ind og blive en gamechanger, som det ser ud nu. Jeg har sagt det før, men dette er en sæson, der er meget svær at forudsige. Der er selvfølgelig meget mere spændende for seeren, men det giver mig da et par grå hår,” lyder det med et glimt i øjet fra ‘Vild med dans’ -eksperten.

Disse par er i fare for at ryge ud

Som favoritter til at blive stemt ud fredag aften ligger Faustix og Asta Bjørk og  Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichardt. 

“Tidligere er det Vicky Knudsen, der har ligget som favorit til at blive stemt ud, men nu er det Faustix, der er rykket op på den plads. De ligger stadig meget tæt, men det er som om Faustix ikke udvikler sig, og han får meget lave karakterer fra dommerne. Vicky får også lave karakterer, men hun har fået charmeret sig ind hos danskerne og på den måde, hiver hun flere stemmer hjem. Dog har jeg svært ved at se, at der er nogle af de andre par, der kan gå ind og overraske med at blive stemt ud som Christian Bech og Mille Funk blev det forrige program. Derfor er jeg ret sikker på, at enten Faustix eller Vicky ryger hjem på fredag,” slår eksperten fast. 

Hvem der får lov til at blive i programmet, får seerne svar på fredag aften, hvor programmet bliver vist klokken 20.00 på TV 2. 

Læs også

Mette Frederiksen i sorg: “Mit hjerte græder”

 

 

 

Dagens Gossip