Mette Frederiksen i sorg: “Mit hjerte græder”

Foto: Shutterstock.com

En forfærdelig hændelse har fået landets statsminister til tasterne.

Københavns Politi modtog i går en anmeldelse om en ulykke på Peter Bangsvej i København. To personer blev ramt af en bil - en af dem var en femårig pige, som på tragisk vis er afgået ved døden. Hun og hendes mor blev ramt af bilen, da de kom gående på fortovet. 

Lige nu leder Københavns Politi efter 21-årige Helmi Mossa Hameed.

“Vi søger ham stadig intensivt, men har også brug for borgernes øjne og ører. Vi har en rimelig stærk formodning om, at det var den efterlyste, der førte bilen. Vi har søgt efter ham på de adresser, hvor vi havde en formodning om, at han kunne opholde sig, men uden held,” siger vicepolitiinspektør Knud Hvass i en pressemeddelelse.

Den tragiske hændelse har også fået landets statsminister til tasterne.

Det er en kujon

På Facebook har hun delt en opdatering, hvor hun sender sine ‘varmeste tanker’ til den pårørte familie.

“Mit hjerte græder. Jeg vil gerne sende mine varmeste tanker til den familie, der på tragiske vis mistede en lille pige på kun fem år i går. Som mor ved jeg, at sorgen er knusende. Og hvor er det kun en kujon, der løber afsted efter at have berøvet et andet menneske dets liv, og dermed ikke står til ansvar for sine handlinger. Jeg håber det bedste for familien og håber, at flugtbilisten bliver fundet og retsforfulgt. Som jeg sagde i min åbningstale vil regeringen have et opgør med vanvidsbilisme. Den slags afstumpede forbrydelser må og skal straffes hårdt. Pas godt på hinanden.”

Gerningsmanden flygtede fra stedet, og politiet leder efter ham lige nu. Længere nede i denne artikel kan du læse mere om efterlysningen. 

Leder efter 21-årige Helmi Mossa Hameed

Københavns Politi efterlyser fortsat den 21-årige Helmi Mossa Hameed. Han menes at have ført den bil, der påkørte den femårig pige, der døde af sine kvæstelser.

Færdselsuheldet fandt sted onsdag eftermiddag omkring kl. 16. Her holdt en sort VW passat på Sæbyholmsvej ved udmundingen i Peter Bangs Vej. Pludselig accelererede bilen, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen. Pigen afgik kort efter ved døden, mens hendes mor blev lettere kvæstet. Efter uheldet flygtede føreren af bilen.

Helmi Mossa Hameed beskrives som:

  • Mand, 21 år gammel

  • Mørk i huden og mørkt hår

  • Cirka 180 cm høj

  • Almindelig af bygning

  • På gerningstidspunktet var han iført sort tøj

Helmi Mossa Hameed havde adgang til at bruge bilen, som ikke var stjålet. Han er i forvejen kendt af politiet, og politiet opfordrer alle, der mener at have set ham, eller som kender hans færden efter uheldet, til at kontakte Københavns Politi på 1-1-4. Undlad selv at tage kontakt til ham.

Foto af den efterlyste Helmi Mossa Hameed. Foto: Københavns Politi

 

 

 

Dagens Gossip