Ekspert slår fast: Disse 2 ting skal du altid undgå at købe hos Ikea

13/10/2023 20:00

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eksperten lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Selvom IKEA er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af møbler samt lamper, tilbehør og meget andet, er det ikke alle produkter, der er lige værd at købe, ifølge en ekspert.

Vicki Bahra, en livsstilsekspert og personlig stylist, deler sine råd om, hvilke IKEA-varer der er gode køb, og hvilke man bør undgå.

Når du træder ind i en IKEA-butik, kan det ofte virke overvældende med det enorme udvalg, der spænder fra møbler til køkkenudstyr, og fra gardiner til belysning. For at spare tid og penge på din næste IKEA-indkøbstur, har The Sun talt med Vicki Bahra.

Vicki anbefaler at gå efter de enkle og minimalistiske møbler, der ikke tilfører for meget karakter til dit hjem. Disse møbler er ofte billigere hos IKEA end andre steder, hvilket giver dig mulighed for at bruge flere penge på de små detaljer, der gør dit hjem personligt.

Blandt de tre bedste køb hos IKEA, ifølge Vicki, er børnesenge. IKEA tilbyder funktionelle, sjove og elskelige børnesenge til priser, der starter under 619 kroner. Der er endda senge med bordplade under dem.

Et andet godt køb er et garderobeskab. IKEA tilbyder et bredt udvalg af praktiske og rummelige garderobeskabe til priser, der starter fra omkring 500 kroner. Da garderobeskabe primært er praktiske møbler, behøver de ikke at være dekorative, og derfor kan du spare penge ved at købe dem hos IKEA - og eventuelt selv male det.

Et tredje overraskende godt køb hos IKEA er planter. Du kan finde både kunstige og ægte planter, der starter fra omkring 10-15 kroner, hvilket er markant billigere end andre forhandlere.

På den anden side er der også produkter, som Vicki råder folk til at undgå at købe hos IKEA. Et eksempel er puder. Selvom du kan finde puder til næsten ingen penge hos IKEA, er kvaliteten og designet ofte derefter.

Vicki mener, at det kan være tydeligt, at puderne kommer fra IKEA, og derfor anbefaler hun at kigge andre steder.

En anden vare, som Vicki fraråder at købe hos IKEA, er stearinlys. Selvom man kan finde billige lys hos IKEA, mener Vicki, at det er bedre at lede efter specielle stearinlys, hvis du ønsker at tilføre dit hjem en unik stemning. Hun påpeger, at du kan finde stearinlys med forskellige dufte og størrelser andre steder, som virkelig kan højne stemningen i dit hjem.

Så næste gang du beslutter dig for at besøge IKEA, kan det være en god idé at følge Vickis råd og koncentrere dig om at købe børnesenge, garderobeskabe og planter, mens du undgår puder og stearinlys for at sikre, at dit hjem får en personlig og unik indretning.