Elton John i dyb sorg

Elton John sammen med sin ægtemand David Furnish ved Cannes Film Festival 2019. Foto: Shutterstock.com

Elton Johns ægtemand har delt den triste nyhed på Instagram.

David Furnish, Elton Johns ægtemand, har på Instagram delt den triste nyhed. I et rørende opslag skriver han en hyldest til sin nu afdøde far, skriver magasinet Hello.

Læs også

Vild med dans-dommer overrasker: Dukker op på DR

"Min far døde fredeligt i går aftes i en alder af 90 år. Far overvandt traumerne i sin egen familie, der blev revet i stykker af begge verdenskrige. Han søgte trøst og trøst i min mors kærlige arme og byggede en platform med solid og kærlig familiestabilitet, hvor vi alle kunne blomstre,” skriver David Furnish og fortsætter længere ned i opslaget:

“Far er hos mor nu. Det sted, han altid har ønsket at være mest. Tak for alt det, du gjorde for mig, far. Du opmuntrede mig til at være uafhængig og stærk. At tro på, at jeg kunne nå mine mål i livet gennem hårdt arbejde og venlighed. Lektioner, som jeg giver videre til mine egne sønner hver dag."

En lille familie

Elton Johns svigerfar nåede at opleve, at David Furnish og Elton John blev forældre til to drenge ved hjælp af en surrogatmor. Parret har været sammen siden 1993, og de taler sjældent om deres sønner i offentligheden.

Elton John sammen med sin ægtemand David Furnish ved Cannes Film Festival 2019. Foto: Shutterstock.com

Men i september i år forsvarede David Furnish deres surrogatmor, efter at den australske forfatter Germaine Greer kritiserede dem for at fjerne surrogatmoderens navn fra deres drenges fødselsattester. Det gjorde han i et opslag på Instagram:

“Kære fru Greer, jeg forstår ikke, hvad der får folk som dig til at kritisere noget offentligt, som du tydeligt ikke ved noget om. Er der ikke allerede nok negativitet i verden? Den ekstraordinære kvinde, der bar begge vores sønner, er en privat person. Hun er ikke en person, der søger opmærksomhed som dig selv,” skrev han og fortsatte:

“Vi besluttede at fjerne hendes navn fra vores søns fødselsattester for at beskytte hendes identitet. Det viste sig at være et ekstremt klogt, da en journalist ulovligt formåede at få en kopi af vores søns fødselsattester fra registreringsdatabasen. En spektakulær bedrift, da vi ikke engang selv havde modtaget den allerførste kopi."

David Furnish rundede opslaget af med at skrive:

“Må jeg med respekt bede dig om at passe din egen butik? Dette er en privat familiesag, som du ikke har ret til offentligt at udtale dig kritisk om."

Læs også

Ramt af smitte: 25.000 må aflives

 

 

 

 

Dagens Gossip